Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Santa Teresa del Vendrell torna a la Rambla

Entre les novetats, el Zonatast incorpora una àmplia oferta de concerts i un bus llançadora gratuït que connectarà els tres punts principals de la Fira

La Fira de Santa Teresa del Vendrell torna del 14 al 16 d'octubre a la Rambla La Fira de Santa Teresa del Vendrell torna del 14 al 16 d'octubre a la Rambla ARIXU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Octubre 2022 14:26

La Fira de Santa Teresa del Vendrell torna, del 14 al 16 d'octubre, a la "total" normalitat amb el retorn del sector multisectorial i la zona de tast a la Rambla. La regidora de Promoció Econòmica, Maria Luz Ramírez, ha presentat aquest dimarts en roda de prema les activitats de la fira i les seves novetats. D'aquestes, destaca la incorporació d'una programació d'actuacions musicals al Zonatast, que farà que aquest espai no tanquin fins a les 1 o les 3 de la matinada. També ha destacat el "Firabus", un bus adaptat gratuït que connectarà els tres punts principals de la fira. Ramírez ha indicat que la fira evoluciona i que cada cop incorpora elements que la fan "més lúdica".

Mari Luz Ramírez i Salva Rodríguez Santa Teres 2022

La regidora Maria Luz Ramírez i el president de Comerç del Vendrell (CIT), Salvador Rodríguez, han presentat la Fira (Cedida)

Pel que fa als altres sectors, al c/ Doctor Robert hi haurà la zona infantil i familiar; al c/ Cafès s’hi ubicarà el Racó de l’Art; al Pèlag, es podrà visitar l’automoció, i a la zona escolar (avinguda del Camp d’Esports) s’instal·laran les atraccions. 

Atraccions sense soroll

Sobre aquest últim espai, la regidora Maria Luz Ramírez ha posat de relleu que “seguint amb la voluntat de seguir treballant en l’àmbit persones, aquest any hi haurà atraccions sense soroll per a persones amb hipersensibilitat auditiva el dijous 12 d’octubre i el divendres 13 d’octubre, des de les 17:30 h fins a les 19:30 h”.

L'automoció

Per la seva banda, el president de Comerç del Vendrell (CIT), Salvador Rodríguez, ha explicat que enguany la Fira de Santa Teresa comptarà amb 8 concessionaris, que faran ofertes exclusives per als visitants. S'exposaran vehicles nous, vehicles industrials i plataformes elevadores en un espai de 3.000 m2 de fira.

El Firabus

Una de les novetats és el servei gratuït de bus llançadora o "Firabus", que connectarà els tres punts principals de la Fira (les atraccions, l’automoció i els estands multisectorials i la zona de tast de la Rambla) amb una freqüència de pas de 30 minuts. El divendres 14 d'octubre, el primer bus sortirà a les 18 h i el darrer bus ho farà a les 21:30 h; el dissabte 15 al matí, el primer bus sortirà a les 11 h i el darrer a les 13:30 h, i a la tarda, el primer a les 17 h i l'últim a les 22 h; i el diumenge 16 d'octubre, al matí, el primer bus sortirà a les 11 h i el darrer bus a les 13:30 h, i a la tarda, el primer a les 17 h i l'últim a les 20:30 h.

El Zonatast: gastronomia i concerts

D’altra banda, Maria Luz Ramírez ha explicat que "la zona de tast quedarà coberta per una carpa com a protecció de possibles inclemències meteorològiques" i ha afegit que "amb l’objectiu de fer una fira molt més lúdica que és el que es demana per part de la ciutadania, l’horari de tancament d’aquest espai serà més tard de l’habitual perquè hi haurà diferents concerts".

Les actuacions més destacades de l'escenari del Zonatast de la Rambla seran: The Kojacs Trio (divendres 14, a les 21:30 h); Swing Engine (dissabte 15, a les 20 h); Devotional Mode -tribut a Depeche Mode- (dissabte 15, a les 22 h); El Rey del Glam -tribut a Alaska- (dissabte 15, a les 00h); i DJ Ceba (dissabte 15, a la matinada). El dissabte i el diumenge, de 13 a 15 h, a l'escenari del Zonatast també hi haurà un vermut electrònic, a àrrec de DJ Enka.

Adopta un gos

Per conèixer de prop com treballen les diferents associacions protectores d’animals, el diumenge a la tarda, en un escenari situat a la Rambla, es realitzarà una passarel·la adoptiva de gossos, “una acció que ja es va fer en el passat T’Estiu i, com que va funcionar molt bé, es farà una segona edició a la Fira”, ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, que també ho és de Protecció i Convivència Animal.

La diada de Santa Teresa

I la cultura popular i la tradicional diada castellera de Santa Teresa continuaran sent les protagonistes de la part festiva del programa d’actes del diumenge 16 d'octubre, al matí, de la gran festa local de la tardor. La diada castellera, a partir de les 13 h, comptarà amb la clàssica actuació dels Nens del Vendrell, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.

Podeu consultar el programa complet aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: