Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de trenta entitats participaran a la fira del Punt de Voluntariat de Reus

La plaça de la Llibertat acollirà la fira, a més de tallers de memòria i de salut, cuina, activitats esportives, circuits temàtics i de natura, ganxet i caps grossos

Imatge d'arxiu de la Fira d'entitats de voluntariat de Reus del 2021 Imatge d'arxiu de la Fira d'entitats de voluntariat de Reus del 2021 AJUNTAMENT DE REUS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 30 Setembre 2022 09:52

Un total de 34 entitats participaran aquest divendres 30 de setembre en la fira, oberta a tothom, organitzada pel Punt de Voluntariat de Reus, un servei municipal que depèn de la Regidoria de Benestar Social. La fira del voluntariat estarà oberta, de 17 a 20 h, a la plaça de la Llibertat. Serà la sisena edició d'aquesta trobada entre membres de les entitats que actuen a la ciutat i que acullen persones voluntàries i persones interessades en el voluntariat.

A més de les paradetes, en què cada entitat participant donarà a conèixer els seus projectes, hi haurà diverses activitats: tallers de memòria, de salut, cuina, activitats esportives, circuits temàtics i de natura, ganxet i caps grossos. També actuaran Moixiganga de Reus, Down Revolution, Orfeó Reusenc, Dj Abadia, la Víbria de Reus i batucada Reusamba. A més, hi haurà un berenar de coca amb xocolata i una foodtruck de l’entitat Grans Projectes Solidaris.

Junt amb les entitats, hi haurà dos estands més amb informació d’interès per a la ciutadania: un de la Federació Catalana de Voluntariat Social i un altre compartit entre el Punt de Voluntariat i la Regidoria de Relacions Cí viques de l’Ajuntament de Reus.

El Punt de Voluntariat

L'objectiu del Punt de Voluntariat és promoure i informar dels projectes de voluntariat que ofereixen les entitats de la ciutat amb la finalitat d'atraure persones voluntàries. Així mateix, assessora les persones que volen fer voluntariat i necessiten conèixer l'oferta i on dirigir-se. També col·labora amb les entitats socials facilitant el contacte amb possibles persones voluntàries que poden ajudar a implementar els seus projectes.

Aquest servei municipal està ubicat al Centre Cívic del Carme (plaça de la Patacada, 10) i l'horari d'atenció al públic és dimarts de 17 a 19 h i dijous de 10 a 12 h.

Per a més informació sobre el Punt de Voluntariat es pot consultar aquest enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: