Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 24a Fira d'Artesans d'Altafulla rep gairebé 30.000 visitants

Després de dos anys condicionada per la pandèmia, la programació ha recuperat la seva essència del 18 al 21 d’agost

La mostra d'oficis va ser un dels atractius de la 24a Fira d'Artesans d'Altafulla La mostra d'oficis va ser un dels atractius de la 24a Fira d'Artesans d'Altafulla AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Agost 2022 16:58

La Fira d’Artesans d’Altafulla ha posat el punt i final aquest diumenge amb un nou èxit rotund des de diversos vessants. D’una banda per l’elevada afluència de visitants, i de l’altra per la normalitat amb què s’ha celebrat l’esdeveniment. I és que durant quatre dies, del 18 al 21 d’agost, gairebé 30.000 persones han gaudit d’una mostra que enguany recuperava la seva essència, amb una programació completa després de dues edicions marcades per la pandèmia.

Les Eres, darrera el Castell, i el parc del Comunidor han fet les delícies d’un públic familiar que ha marxat de la vila satisfet per l’àmplia oferta que ha trobat a Altafulla. La zona infantil, la part gastronòmica, les parades, els concerts, les mostres d’oficis i la participació de les entitats han estat molt ben valorades per part dels assistents, que han posat molt bons qualificatius a l’organització. De fet, l’única nota discordant van ser les inclemències meteorològiques que es van donar durant les dues primeres hores del dia de la inauguració, una jornada força ventosa i amb algunes estones de pluja.

Amb tot, el dia de l’arrencada va ser un dels que més gent va registrar, juntament amb el dissabte i el diumenge. Així ho ha assegurat el regidor de Turisme d’Altafulla, Jaume Sánchez, que ha explicat que “totes les propostes han funcionat com s’esperava i sense excepció”. A més, Sánchez també ha reconegut que les xifres que s’han aconseguit enguany eren les habituals abans de la crisi sanitària, i que fins i tot “hi ha hagut un repunt que obeeix al desig de la gent de gaudir d’aquesta mena de cites”.

Pensant en el 25è aniversari

Per la seva banda, el Col·lectiu d’Artesans d’Altafulla ha celebrat les bones impressions que ha deixat la 24a edició del certamen. El seu coordinador, Diego Spano, ha expressat que “la fira segueix ben viva malgrat vinguem d’una època convulsa i en què moltes coses s’han perdut pel camí”. I de fet, Spano ha manifestat que “un cop complerts tots els pronòstics s’han d’endreçar les idees i començar a pensar de cara als 25 anys del 2023”.

Des del dijous dia 18 i fins aquest diumenge, la 24a Fira d’Artesans d’Altafulla ha albergat un total de 120 parades de tot tipus provinents d’arreu de l’Estat, una mostra d’oficis antics amb el ferrer, el picapedrer, el fuster, el vidrier i el sarroner. La programació també ha comptat amb la participació i implicació de les entitats del municipi així com un assaig obert de la colla de Bastoners i Bastoneres d’Altafulla. Enguany s’ha recuperat la zona d’artesania infantil, amb jocs, rondallaires i una granja, i també s’ha establert un punt gastronòmic amb ofertes variades. I entre altres actes, han tornat els concerts, que en aquesta ocasió han sigut a càrrec dels grups Somos Con-Tacto Dúo, The Dyego Brothers, Sal 150 i Barboots.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: