Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Rebaixes arriba aquest cap de setmana a Torredembarra

Una trentena d'establiments de l'eix comercial del municipi oferiran descomptes i rebaixes en els seus productes i serveis

Una trentena d'establiments de l'eix comercial del municipi oferiran descomptes i rebaixes en els seus productes i serveis Una trentena d'establiments de l'eix comercial del municipi oferiran descomptes i rebaixes en els seus productes i serveis ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 18 Agost 2022 21:10

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l'Ajuntament de Torredembarra organitza, amb la col·laboració de la UCEP de Torredembarra, la Fira de Rebaixes, els propers 19 i 20 d’agost, de 10.30 a 13.30 h i de 17.30 a 20.30 h i el 21 d’agost, de 10.30 a 13.30 h.

En aquesta ocasió, una trentena d’establiments de l’eix comercial del municipi ofereixen descomptes i rebaixes en els seus productes i serveis. La Fira té com a objectiu dinamitzar el comerç de la vila, atraient nous visitants i fidelitzant els clients habituals, així com donar a conèixer el teixit comercial existent a Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: