Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Tastaverd torna a omplir els carrers de Riudecanyes de vida

Els carrers es van tornar omplir aquest cap de setmana d'artesania, productes de proximitat, entitats i cultura popular

Imatge de la fira Tastaverd 2022, a Riudecanyes Imatge de la fira Tastaverd 2022, a Riudecanyes AJUNTAMENT DE RIUDECANYES
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Mai 2022 07:59

Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, Riudecanyes ha viscut la 13a edició de la fira Tastaverd amb molts visitants i molta varietat de parades, tallers i representacions de cultura popular.

Els carrers de Riudecanyes es van omplir, el dissabte 28 de maig, d’artesania, productes de proximitat, entitats i cultura popular durant la XIII edició de la fira Tastaverd. Després de dos anys sense poder-la celebrar per la pandèmia, aquesta edició s’ha celebrat en un context de retorn a la normalitat i calor de ple estiu.

Tastaverd Riudecanyes 2022 carrer

Canvi de data: amb el bon temps com a protagonista

Enguany, després de celebrar una votació popular a principis d’any a través de les xarxes socials i físicament al consistori municipal, la fira es va traslladar del dissabte abans al Diumenge de Rams a l'últim cap de setmana de maig.

El teatre com a eix principal

El tema d’aquesta edició ha girat al voltant del teatre. És per això, que els carrers del poble s’han convertit per unes hores en una gran escena del món de la faràndula gràcies als decorats fets per veïnes voluntàries durant aquestes últimes setmanes. Cada carrer de la fira estava decorat amb elements del teatre com: paraigües penjats entre els balcons, màscares, barrets de copa, llotges i entrades de teatre, entre d’altres.

A més, diferents associacions del poble també van anar disfressades per l’ocasió i el grup de teatre Tastaverd va dur a terme un parell de representacions musicals amb diferents escenes del teatre i l’audiovisual català com gags del grup La Cubana, entre d’altres.

Dinamitzar el poble i donar-lo a conèixer

L’equip de govern de l’Ajuntament de Riudecanyes s’ha mostrat molt satisfet de l’organització i la rebuda de la fira, ja que enguany s’estrenaven com a organitzadors del Tastaverd. En aquesta línia, remarquen la importància de potenciar esdeveniments com aquests per continuar dinamitzant el poble i connectar amb les poblacions properes, i ja tenen la mirada posada en l’edició de l’any vinent.

En definitiva, el poble de Riudecanyes ja torna a estar al peu del canó després de l'èxit de visitants en una nova edició de la fira Tastaverd, i ja s’està preparant per a totes les activitats d’aquest estiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: