Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna la Fira Tastaverd a Riudecanyes

La fira obrirà aquest dissabte les portes, a les 10h, amb un programa ple d’activitats i demostracions fins a les 21h

Aquest cap de setmana torna la XIII edició de la Fira Tastaverd Aquest cap de setmana torna la XIII edició de la Fira Tastaverd AJUNTAMENT DE RIUDECANYES
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 27 Mai 2022 16:42

Aquest dissabte 28 de maig els carrers de Riudecanyes es tornaran a omplir d’artesania, de productes de proximitat, d’entitats i associacions de la vila, de castells, de balls populars…Després de més de dos anys sense poder-la celebrar, a causa de la Covid-19, aquest cap de setmana torna la XIII edició de la Fira Tastaverd.

La programació d’aquesta edició consta d’un programa amb activitats molt variades per a tota la família des de les 10 h del matí fins a les 21 h del vespre, on hi haurà: parades d’artesania, menjar, demostracions d’oficis tradicionals, ball de bastons, tast d’oli infantil, jocs de fusta gegants, tastos de vi i vermut, tastos d’oli, actuació castellera, conta contes, cercaviles, concerts, teatre, tallers, entre d’altres.

Canvi de data

Tradicionalment, el Tastaverd es duia a terme el dissabte abans del Diumenge de Rams. Enguany, però, la fira es realitzarà amb un canvi de data, decidit per votació popular mitjançant enquestes físiques i a les xarxes socials de l’ajuntament, es durà a terme el dissabte 28 de maig. En aquesta línia, l’actual equip de govern espera que el bon temps sigui el protagonista i permeti gaudir de la jornada.

Parades de productes alimentaris, artesans, associacions i entitats del poble, demostracions d’oficis, tasts de vins, de cerveses, d’oli, representacions de teatre, cultura popular, que tornaran a omplir els carrers de Riudecanyes per fer-nos sentir la màgia i l’essència de la fira, i en definitiva, de Riudecanyes.

El teatre, la temàtica central de la fira

La temàtica d’aquesta edició anirà al voltant del teatre. Els visitants aniran descobrint diferents parts del teatre, o inclús viatjant per obres de teatre de la història, a mesura que passegin pels carrers mentre poden comprar productes artesans i de proximitat, esmorzar, dinar o berenar en alguna parada o establiment del poble, o veuen les actuacions dels castellers o del grup de teatre.

L’actual equip de govern de l’Ajuntament de Riudecanyes veu la fira "com l’ocasió perfecta per continuar dinamitzant l’economia local, fer difusió del poble i despendre als visitants l’essència del poble". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: