Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 50 actes programats en una IX Fira Modernista del Penedès de rècord

Durant els dies 30 d’abril i 1 de maig, els carrers de l’Arboç estaran plens d’actes per a totes les edats

La IX edició de la Fira Modernista del Penedès, que se celebrarà a l’Arboç el dissabte 30 d’abril i diumenge 1 de maig La IX edició de la Fira Modernista del Penedès, que se celebrarà a l’Arboç el dissabte 30 d’abril i diumenge 1 de maig AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 29 abril 2022 22:08

La IX edició de la Fira Modernista del Penedès, que se celebrarà a l’Arboç el dissabte 30 d’abril i diumenge 1 de maig, presenta un programa d’actes replet d’activitats per a totes les edats pensat i concebut especialment per un públic familiar.

Són més de 50 els actes programats durant tot el cap de setmana, on hi destaca molt especialment la ja tradicional Marató de Teatre d’època al carrer, que acollirà fins a 12 companyies vingudes d’arreu de Catalunya.

Els personatges vestits d’època seran més presents que mai a la Fira Modernista, ambientant amb la seva presència els carrers de la vila i els actes i activitats. Fins a 9 grups procedents de diferents punts de la geografia catalana, amb més de 150 persones vestides d’època, es passejaran per la fira.

Tot plegat s’ha preparat des de l’organització amb l’objectiu que la IX edició de la Fira Modernista sigui la fira de la represa, amb més il.lusió i ambient que mai. Un esdeveniment que s’espera porti molts visitants a la vila de l’Arboç, que durant uns dies ostentarà la capitalitat cultural de la Vegueria del Penedès.

Podeu consultar i descarregar el programa oficial de la IX Fira Modernista del Penedès a aquest enllaç i als perfils de l’Ajuntament de l’Arboç a les xarxes socials.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: