Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 809 edició de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç tindrà un marcat accent infantil i nadalenc

L’edició d’enguany reforça les activitats adreçades al públic familiar com una xocolatada, la visita del Pare Noel, el Tió, l’Arbre dels Desitjos i la Bola del Nadal

L'Arboç celebrarà aquest cap de setmana la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya L'Arboç celebrarà aquest cap de setmana la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Desembre 2021 16:17

Després de la suspensió de la Fira de Santa Llúcia l’any passat, enguany l’Arboç es prepara per viure, a partir del divendres 10 de desembre, un cap de setmana ple d’activitats pre-nadalenques amb la 809 edició de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya. Un esdeveniment de récord amb parades de tot tipus repartides per tot el centre de la vila, activitats nadalenques per tota la família, concerts i portes obertes. A més, enguany començarà amb la inauguració de la remodelació de les instal.lacions de l’Escola de puntaires amb motiu del seu 80 aniversari.

L’edició d’enguany estarà dedicada, com és habitual al Nadal i la família amb nombroses activitats complementàries com l’espectacle musical nadalenc de carrer a càrrec de les ZeBRASS Marching Band, o l’exposició de diorames amb figures de ferro de Jaume Vargas a l’Auditori, el mercat d’artesania o les demostracions d’oficis.

Durant tota la Fira hi haurà un Tió de Nadal que, acabat de despertar, haurà de ser alimentat per les nenes i els nens per poder créixer i preparar-se per cagar forces regals per tothom durant les festes nadalenques. També ens visitarà el Pare Noel acompanyat d’altres personatges nadalencs, i com ja es tradició hi haurà l’Arbre dels Desitjos, un arbre on tots els nens i nenes podran posar en una cartulina els seus desitjos i il.lusions i penjar-ho a l’arbre perquè es facin realitat. Aquest any també hi haurà la bola de Nadal, un espai ple de sorpreses al seu interior. A més, el dissabte a la tarda, a les 18h, hi haurà xocolatada per tots els nens a la Plaça de la Vila.

I el diumenge es durà a terme un dels actes més concorreguts de la Fira, la XXVI edició de la plantada i exhibició de Puntaires, que aplegarà un gran nombre de participants i un gran mercat de productes relacionats amb la punta al coixí amb més de 20 parades especialitzades, a la Plaça d’Antonio Machado i els carrers adjacents.

Més de 800 anys d'història

Amb més de 800 anys d’història, la Fira de l’Arboç està plenament consolidada i consta catalogada com la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí de tot l’Estat. L’edició 809 de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç començarà el proper divendres dia 10 de desembre. Tothom qui ho desitgi podrà consultar el programa d’actes a www.arbocenc.org

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: