Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Selva recupera la seva Fira adaptant-la a la nova realitat econòmica i social

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha estat l’encarregada d’inaugurar oficialment les activitats d’aquest cap de setmana

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, visitant la fira amb l'alcalde de la Selva del Camp, Josep Masdeu La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, visitant la fira amb l'alcalde de la Selva del Camp, Josep Masdeu AJUNTAMENT DE LA SELVA DEL CAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Octubre 2021 21:47

Després de dos anys d'absència, la Selva del Camp recupera aquests dies la seva Fira i ho fa amb l'objectiu d'adaptar-se un cop més a la nova realitat social i econòmica generada arran de la pandèmia de la Covid-19. Igual que ha fet des dels seus inicis, fa més de 500 anys, el certamen selvatà ha buscat noves fórmules per promocionar l'activitat comercial i l'emprenedoria local en aquest últim cap de setmana d'octubre.

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha inaugurat la fira aquest dissabte al matí, amb una recepció a la Casa de la Vila selvatana, l'obertura protocol·lària al Castell, així com la visita a l'Espai Professional destinat a emprenedors i petits empresaris i a les parades de comerços i entitats que han pogut tornar al carrer en aquesta edició 2021.

L'alcalde de la Selva, Josep Masdeu, ha volgut agrair el suport de la Diputació en les activitats del certamen i ha destacat l'evolució constant de la Fira al llarg dels anys per tal d'adaptar-la a les necessitats i a la situació de cada moment. En aquest sentit, Masdeu creu que la pandèmia obligarà a reinventar molts aspectes de la nostra societat i que cal donar suport a les noves iniciatives que en sorgeixin per tal de seguir creixent. Per la seva banda, Llauradó ha volgut posar en relleu la tradició de la Fira selvatana i la importància del seu teixit associatiu, aprofitant la visita per conèixer de primera mà la realitat i la situació de les nombroses entitats de la localitat.

La Fira de la Selva comptarà fins aquest diumenge al vespre amb activitats de caràcter econòmic i d'emprenedoria dins de l'Espai Professional, ofertes d'oci i actuacions musicals de carrer, a més d'un mercat de productes artesans i de Km0 distribuït per diversos espais del nucli antic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: