Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira del Vendrell recupera la presencialitat

La zona multisectorial i l'automoció s’instal·laran al Pèlag, el FiraTast a la Pl. de la Sardana, l'alimentació al carrer Apel·les Fenosa i les activitats familiars a la Rambla

La regidora de Promoció Econòmica, Mari Luz Ramírez, i el president del CIT, Salva Rodríguez, han presentat avui el cartell de la Fira del Vendrell La regidora de Promoció Econòmica, Mari Luz Ramírez, i el president del CIT, Salva Rodríguez, han presentat avui el cartell de la Fira del Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Octubre 2021 11:45

Després que l’any passat la pandèmia obligués a fer una edició pràcticament virtual de la Fira de Santa Teresa, aquesta tardor el certamen vendrellenc, que es celebrarà del 15 al 17 d’octubre, torna amb la il·lusió de recuperar de nou la presencialitat i de continuar sent motor de dinamització econòmica.

Tot i això, tal com ha explicat avui la regidora de Fires i Promoció Econòmica, Mari Luz Ramírez, la situació sanitària i les dificultats econòmiques de molts sectors afectats per la pandèmia, faran que la Fira tingui unes característiques especials.

Canvis d'ubicació

La regidora ha anunciat un canvi d’ubicació d’alguns sectors. Aquest any, la zona dels estands multisectorials, de menys dimensió que en anteriors edicions amb un total de 14 expositors, s’instal·larà al pàrquing del Pèlag, compartint espai amb el sector de l’automoció, coordinat pel CIT, que acollirà un total de nou concessionaris.

De l’altra, a la plaça de la Sardana, es podrà gaudir de la zona del Fira-Tast, amb cinc estands de degustació, dos food trucks i un escenari per a concerts. A més, al carrer Apel·les Fenosa s’hi ubicaran les deu parades d’alimentació. També a la Rambla hi haurà una zona d’activitats familiars, amb cadires, que permetrà organitzar-hi diversos espectacles per a tots els públics. D’aquesta manera es vol contribuir a dinamitzar el sector del comerç i la restauració de la zona, que podrà muntar les terrasses amb normalitat.

Per últim, com ja és habitual, l’avinguda del Camp d’Esports serà l’espai de les atraccions. En concret, el divendres 15 d’octubre, de 18 a 20h, la fira d’atraccions serà sense soroll, pensada per a les persones amb hipersensibilitat auditiva.

Activitats de la Fira

Pel que fa a les activitats, prèviament a la Fira de Santa Teresa, el proper diumenge 10 d'octubre se celebrarà el 49è Concurs Nacional de Colles Sardanistes. 

El divendres 15 d'octubre, a les 19h, a la Rambla, es podrà gaudir d'un espectacle familiar, amb Susana Pinceles. La plaça de la Sardana serà l'escenari dels concerts de la vallenca Maria Jacobs, a les 19:30h, i del vendrellenc Pemi Rovirosa & Els Invictes, a les 21:30h.

L'endemà dissabte dia 16, al matí, es farà un taller de percussió comunitària a la Rambla. A les 13:30h, serà el torn d'un vermut electrònic; a les 18h, un concert familiar i, a les 21:30h, es podrà gaudir de la salsa del Grupo Sabor. El mateix dissabte tornen les actuacions musicals a la plaça de la Sardana. A les 19:30h, Eric Alain, i a les 21:30h, el grup de versions Ready to Rock.

Finalment, el diumenge 17 d'octubre, de les 09 a les 13h, se celebrarà la Trobada-Intercanvi de Plaques de Cava i, a les 10:30h, la Cercavila dels grups de cultura popular. La Rambla tornarà a estar amenitzada, a les 18h, per un nou concert familiar. Un nou vermut electrònic, a les 13:30h, i l'actuació del grup The Kojacks Trio, a les 17:30h, completaran l'oferta musical de la plaça de la Sardana.

Horari dels diferents sectors

Aparcament del Pèlag - Automoció i estands multisectorials

Divendres, de les 6 de la tarda a les 10 de la nit; dissabte i diumenge, de les 10 del matí a les 10 de la nit.

Plaça de la Sardana - Fira d’alimentació i Firatast

Divendres, de les 6 de la tarda a les 12 de la nit; dissabte i diumenge, de les 12 del migdia a les 12 de la nit.

La Rambla - Animacions familiars, zona de jocs i concerts

Divendres a la tarda, dissabte i diumenge tot el dia.

Avinguda del Camp d’Esports - Atraccions

Des del dijous 14 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda.

El programa d’actes complet de la Fira, que en els propers dies es podrà consultar al web municipal, també inclou les activitats de cultura popular. Aquestes seran presentades properament i amb detall per la Regidoria de Festes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: