Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç suspèn definitivament la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya

La 809 edició de la Fira de Santa Llúcia s'havia de celebrar el cap de setmana del 12 i 13 de desembre

Imatge d'arxiu de la Fira de Santa Llúcia, l'any passat Imatge d'arxiu de la Fira de Santa Llúcia, l'any passat AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Novembre 2020 09:24

La 809 edició de la Fira de Santa Llúcia, també coneguda com la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya ha estat oficialment suspesa. Així ho ha fet públic l’Ajuntament aquest divendres en compliment de les restriccions sanitàries actuals i no podent garantir la seguretat del públic assistent en cas d’aglomeracions. La Fira de Santa Llúcia s’havia de celebrar el cap de setmana del 12 i 13 de desembre.

La Fira de Santa llúcia ha congregat cada any milers de persones a l’Arboç en un ambient pre nadalenc que donava el tret de sortida al Nadal a la nostra vila. A més, gairebé un miler de puntaires també hi prenien part anualment en una plantada i exhibició d’aquest art que se celebrava des de feia més de 25 anys. I des de fa 10 anys, també es duia a terme el Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya. Malgrat la suspensió de l’edició d’enguany, la continuïtat de la fira i el concurs de punta al coixí no perilla.

La darrera vegada que es va suspendre la Fira de Santa Llúcia va ser durant la Guerra Civil i, des d’aleshores, s’havia celebrat incondicionalment malgrat tenir èpoques d’alts i baixos .

Des del consistori ja s’està treballant per poder tornar a celebrar l’edició de 2021 amb més força que mai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: