Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Santa Teresa "especial" del Vendrell torna als seus orígens

La fira aposta enguany per potenciar el comerç local, el productes Km 0 i les activitats virtuals

Presentació del cartell de la Fira de Santa Teresa 2020 i dels cartells específics del Firatapa i el Firashop Presentació del cartell de la Fira de Santa Teresa 2020 i dels cartells específics del Firatapa i el Firashop AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Setembre 2020 16:38

Firashop, Firatapes i Firatast. Aquests són els tres eixos de la Fira de Santa Teresa del Vendrell 2020, una edició "especial" que se celebrarà en circumstàncies "especials", sense estands ni desplegament d’estructures desmuntables a la Rambla. Del 9 al 18 d’octubre, "tot el Vendrell esdevindrà un aparador en què els establiments col·laborardors oferiran experiències i promocions", tal com ha explicat, M.Luz Ramírez, regidora de Fires i Mercats.

L'alcalde del Vendrell, Keneth Martínez, ha destacat que la fira "torna als seus orígens en què es mostrava el producte de proximitat", amb l’objectiu de visibilitzar, publicitar i posicionar el comerç i els restauradors del Vendrell. La fira s'ha organitzat com una campanya dissenyada perquè els establiments comercials siguin els veritables protagonistes com si fossin estands ubicats per tot el municipi.

Firashop, Firatapes i Firatast

El Firashop comptarà amb la participació de 34 comerços que gaudiran de la difusió del seu negoci als diferents canals corporatius i mitjans de comunicació a canvi d’oferir experiències dins de les botigues o promocions de producte.

El Firatapes, serà un circuit format per 17 bars i restaurants que oferiran tapa més beguda al seu establiment amb reserva prèvia per 3,50e. La ruta gastronòmica busca descongestionar espais fomentant reserves temporals a les terrasses de les zones del centre, el Tancat i el Puig.

El Firatast, vol visibilitzar el producte local i de proximitat de la mà del col·lectiu Terra i Taula, que inaugurarà aquest espai virtual amb un showcooking en streaming que es podrà veure a través de les xarxes socials.

La regidora de Fires i Mercats, M. Luz Ramírez, afirma que “des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha fet un primer esforç en revertir els diners destinats a fires a impulsar el comerç davant les pèrdues econòmiques originades per la crisi sanitària, i se segueix apostant per promocionar i dinamitzar econòmicament el comerç amb aquest tres grans eixos firals”.

La Santa Teresa més virtual

En paral·lel, hi haurà actes virtuals que ens transportaran a l’essència de la Fira que consistiran en unes càpsules històriques de la Fira de Santa Teresa i uns webinars adreçats a comerços proposats per l’Eina Espai empresarial. Igualment, respectant les mesures de seguretat, hi haurà unes atraccions de fires instal·lades a la plaça de la Sardana, dirigides a públic infantil, on es gaudirà de la campanya “fira sense soroll”. També hi haurà el mercat de brocanters.

En aquesta edició especial es compta amb la col·laboració del Comerç del Vendrell en el desenvolupament del Firashop i el Firatapes, del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès i del col·lectiu Terra i Taula pel que fa al Firatast.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha posat de relleu que “la pandèmia ens obliga a ser més enginyosos i, dins del procés iniciat ja fa uns anys de transformació d’una fira multisectorial cap a una mostra del teixit econòmic local, les noves formes de comunicació mitjançant les xarxes socials són un gran aparador dels nostres productors, comerços i establiments de restauració”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: