Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’ajorna la 66a edició del Firagost de Valls

Davant l’evolució dels últims dies de la pandèmia per la Covid-19, la Cambra i la resta d'organitzadors han decidit ajornar-la fins l'any vinent

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Firagost, la FiraExposició del Camp català Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Firagost, la FiraExposició del Camp català ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 09 Juliol 2020 17:08

La Comissió Organitzadora de Firagost ha decidit avui ajornar la 66a edició de la fira fins l’any 2021. Davant l’evolució dels últims dies de la pandèmia per la Covid-19, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls, l’Ajuntament de Valls, la Societat Agrícola i els altres estaments organitzadors, han acordat ajornar la Fira-Exposició del Camp català fins l’any vinent.

Tot i que s’estava treballant intensament en l’organització de Firagost, d’acord amb la normativa sanitària del moment per als dies 4 i 5 d’agost d’enguany i limitant el certamen només a l’activitat d’exposicions i mercats, finalment l’evolució de la pandèmia ha obligat per responsabilitat a l’organització a prendre la decisió de l’ajornament.

La Comissió Organitzadora vol expressar el seu agraïment als expositors, entitats i sectors que impulsen la fira per la seva confiança amb Firagost com a gran aparador que és del camp català, el món agrícola i el conjunt de sectors que hi són representats. En aquest sentit, tot i les actuals circumstàncies, el nombre d’expositors que havien confirmat la seva presència era considerable, una mostra del suport i arrelament que sempre ha tingut el certamen.

La Comissió de Firagost vol manifestar el seu ferm compromís en l’organització de la fira de cara a l’any 2021 per tal que continuï sent una de les fires multisectorials a l’aire lliure més importants del país. Alhora, desitgen el millor per a tots els sectors que promociona Firagost, junt amb el comerç, serveis i restauració locals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: