Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona ajorna l’Agrifood fins al mes d’octubre

El III Congres Internacional del sector agroalimentari canvia la seva data de celebració a l’1 i 2 d'octubre de 2020 / La mesura es pren per prevenir i contenir l'epidèmia causada pel virus COVID-19

Imatge dels treballs de descarrega de gra al Port de Tarragona Imatge dels treballs de descarrega de gra al Port de Tarragona PORT DE TARRAGONA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 20 Març 2020 09:22

El Pla de Contingències COVID19 del Port de Tarragona ha suposat el replantejament integral de l’agenda institucional i comercial del port. La mesura es pren per prevenir i contenir l'epidèmia causada pel virus COVID-19 evitant organitzar o participar en qualsevol esdeveniment multitudinari. Per aquesta raó, el III Congres Internacional del sector agroalimentari, previst celebrar els dies 7 i 8 de maig d’enguany, canvia la seva data de celebració a l’1 i 2 d'octubre de 2020.

De la mateixa manera, el Port de Tarragona no participarà a la LogiChem 2020, prevista del 17al 19 de març, que s’havia de celebrar a Amsterdam, així com tampoc a SITL Europe, prevista del 20 al 23 de març, de París, ni a l’Andalusian Commodity Exchange de Sevilla, programada pel 23 d’abril, totes elles ajornades. Per altra banda, la Borsa Interpirinenca de Cereals de Mollerussa ha estat definitivament cancel·lada.

Aquests canvis de dates esdevenen dins d’una situació conjuntural greu i que afecta la celebració de molts esdeveniments internacionals. Per aquesta raó, el Port de Tarragona mostra la seva determinació a celebrar-lo en les noves dates per tal d’assegurar l’èxit de la trobada.

Agrifood, punt de trobada dels líders del sector

L'Agrifood International Congress va néixer en 2016 com una trobada internacional bianual. Els grans canvis en el sector, i els que arribaran a mitjà termini, van fer pensar en la necessitat d'obrir un fòrum d'intercanvi de coneixements per a donar una visió més clara del futur.

En aquesta edició, posposada a l’octubre, el Port de Tarragona dedicarà especial atenció a la logística sostenible i analitzar els grans reptes del sector, com la seva adaptació al canvi climàtic, la sostenibilitat , l’ús de l’aigua o les noves tendències d’alimentació humana. Tot això, sense oblidar les inquietuds que en aquest moment es plantegen al sector agroalimentari, des de la producció agrícola, els mercats internacionals o la producció ramadera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: