Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 50 empreses participaran a la Fira de l’Ocupació de la Cambra a Tarragona

La nova edició, que se celebrarà el 27 de febrer al Recinte Firal, ja ha batut el rècord de participants quan encara no s'ha tancat el termini d'inscripció

Imatge de l'edició anterior de la Fira de l'Ocupació, a Tarragona Imatge de l'edició anterior de la Fira de l'Ocupació, a Tarragona CAMBRA DE TARRAGONA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 13 Febrer 2020 16:46

La Cambra de Comerç de Tarragona organitza una nova edició de la Fira de l’Ocupació, que tindrà lloc el proper 27 de febrer al Recinte Firal. La presidenta de la Cambra, Laura Roigé, ha anunciat que ja hi ha confirmada l’assistència de 50 empreses, de sectors diversos, "la xifra més gran mai assolida" i que podria ser superior ja que encara no s’ha tancat el termini d’inscripció.

En el decurs de la presentació, Roigé ha posat en valor la bona salut d’aquesta iniciativa que té com a objectiu "posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen". De fet, en les dues edicions de l’any passat, la del Palau Firal i de Congressos i la de Parc Central, s’hi van aplegar prop de 3.000 assistents i més de 70 empreses.

Per la seva banda, el director de Formació de la Cambra de Tarragona, Josep Oriol Fernández, ha posat en valor que, en la darrera edició, "un 60% de les empreses van contractar algú" i que el grau de satisfacció de les empreses participants és del 97% i que tornaran a participar. Pel que fa als assistents que busquen feina, la Fira de l'Ocupació registra "una mitjana de 133 currículums per empresa en un sol dia", que és la durada de la fira, afegeix Fernández.

Laura Roigé i Josep Oriol Fernández han presentat la nova edició de la Fira d'Ocupació: 

presentació Cambra Fira Ocupació TGN 2020

La fira

La principal plataforma laboral de Tarragona en format firal estarà oberta, de les 10 a les 18 hores, i l’organització, a més de donar informació de totes les empreses participants, amb enllaços a les seves webs, publicarà també els perfils professionals que demanden per tal d’orientar adequadament al públic assistent i optimitzar la tasca d’atenció per part de les empreses.

Els tallers

Dins el Recinte Firal, les persones assistents també podran inscriure's a tallers relacionats amb el món laboral i la formació ocupacional:

11 h. Noves tendències en l'avaluació de candidats/es (Adecco Group) - Inscriu-te aquí
12 h. Videocurrículum! Aprèn a diferenciar-te com a candidat/a (Randstad) - Inscriu-te aquí
16,30 h. Com comunicar en una entrevista de selecció - Insrcriu-te aquí

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: