Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La sostenibilitat centra la jornada 'Motivation Day', a FiraReus

Un centenar de professionals participen en les xerrades i col·loquis sobre valors i recursos humans a les empreses

Més d’un centenar de persones han assistit avui a la jornada 'Motivation Day', celebrada a FiraReus Més d’un centenar de persones han assistit avui a la jornada 'Motivation Day', celebrada a FiraReus FIRAREUS.COM
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Gener 2020 14:54

Més d’un centenar de persones, la gran majoria responsables de departaments de Recursos Humans d’empreses de la demarcació, han assistit aquest matí al 'Motivation Day', la jornada sobre els valors i els recursos humans a les noves empreses celebrada a FiraReus. En aquesta edició, la temàtica central ha estat la sostenibilitat mediambiental, econòmica i social de les corporacions.

Durant la cloenda, la regidora d’Economia i Coneixement, Teresa Pallarès, ha destacat que “estem en un moment de canvi i de conscienciació a la societat de la necessitat de ser sostenibles com a garantia de futur”. Per això, assegura que “des de la regidoria donem suport a les jornades de divulgació empresarial destinades a la millora de la gestió empresarial i concretament a través de firaReus volem continuar sent un referent en la creació de jornades tècniques especialitzades i un punt de trobada per a col·lectius professionals.”

Amb el títol 'Transformació sostenible: el repte empresarial del segle XXI', el 'Motivation Day' ha comptat entre els seus ponents amb Xavier Mas, assessor en estratègia, agile i expansió de negocis; Jaume Aguadé, director de Recursos Humans de Messer Ibérica de Gases; Marta Sas, fundadora de Salix; Montse Masip, coordinadora de zona de la Fundació Adecco; Natàlia Segura, sòcia directora de The Skeye; Núria Foraster, directora de Recursos Humans de Gomà Camps; Cecilia Morillo, HR Manager de GM Site Valls & Global Operations Services; Montse Miralles, directora de RRHH de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla; Maria Petit, ambaixadora de la Fundació Adecco i Patrícia Pólvora, cofundadora i CEO de Teterum i professora d’ESIC.

Aquesta ha estat la tercera edició del 'Motivation Day', una jornada que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa Salut i Treball.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: