Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Sant Vicenç de l'Espluga incorporarà un relat temàtic i cultural d’interès turístic

L’Ajuntament vol impulsar la fira quatricentenària reforçant l'activitat comercial, amb una mostra d'oficis, i la cultura popular, amb més presència d'entitats

La 455a edició de la Fira de Sant Vicenç se celebrarà, del 22 al 26 de gener, a l'Espluga de Francolí La 455a edició de la Fira de Sant Vicenç se celebrarà, del 22 al 26 de gener, a l'Espluga de Francolí AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Gener 2020 07:35

Del 22 al 26 de gener, l’Espluga de Francolí celebrarà la 455a Fira de Sant Vicenç, un esdeveniment quatricentenari amb el qual es vol conservar el fet comercial: compra, venda i mostra i reforçar-lo amb un relat temàtic i cultural d’interès turístic.

Des de les regidories de Cultura i Festes, Comerç, Turisme i Promoció Econòmica, i amb el suport d’un grup de treball, es vol impuslar l’esdeveniment quatricentenari del municipi, que vol conservar el fet comercial: compra, venda i mostra de productes; incorporant un relat cultural, comercial i turístic que s'engloba en un eix temàtic.

Aquest projecte també comptarà amb la incorporació i mostra de noves tendències en diversos sectors. Amb aquesta proposta es vol aconseguir posicionar la 455a Fira de l’Espluga en el mapa de les fires del país.

El nou projecte d’impuls vol potenciar i promocionar la compra, venda i mostra de productes agroalimentaris, artesania o serveis empresarials i comercials. En aquest sentit, el recinte firal comptarà amb una mostra d’oficis artesans durant tot el cap de setmana.

Les entitats espluguines, destacant-ne les de cultura popular, també tindran un paper rellevant en la 455a edició de la Fira de l’Espluga. Hi participaran activament en els actes i en el recinte firal.

La proposta d’impuls de la Fira de Sant Vicenç vol consolidar l’esdeveniment com a porta d’entrada del turisme de proximitat amb diferents actes enfocats a tots els públics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: