Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La tercera Fira de Nadal del Morell aposta pel comerç local

L’esdeveniment, del 13 al 15 de desembre, arriba acompanyat d’un complet programa cultural

Imatge d'arxiu de la Fira de Nadal del Morell Imatge d'arxiu de la Fira de Nadal del Morell CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 12 Desembre 2019 21:49

La tercera Fira de Nadal del Morell tindrà lloc aquest pròxim cap de setmana, del 13 al 15 de desembre. Un esdeveniment impulsat des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i en el marc del qual 14 expositors de comerç local col·locaran el seu estand a la plaça de l’Era del Castell, on tindran a la venda els seus productes. Però com és habitual, tot plegat anirà acompanyat d’un complet programa cultural.

Aquest divendres, l’activitat començarà amb una xocolatada gratuïta, a les 17:30h, mentre que a les 18h tindrà lloc l’espectacle 'Zeppelin' a la Rambla Joan Maragall. Finalment, a les 19h, es farà el segon passi del mapping de Nadal.

Dissabte la fira estarà oberta de 10 a 20.30 hores, i es complementarà amb l’actuació de l’Stromboli Jazz Band a les 12 del migdia, un taller cultural d’aus rapinyaires a la una, o l’espectacle 'La Bleda' a les 17h. A més, el Teatre Auditori acollirà, un any més, el festival de dansa de l’AMPA de l’Escola Ventura Gassol, i el Centre de Serveis per a la Gent Gran farà bingo i sopar solidari, organitzat per l’Associació Voluntariat Social del Morell. Aquestes dues activitats destinaran els beneficis a La Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties minoritàries.

Ja diumenge, en què la fira obrirà de 10 a 18 hores, hi haurà la tradicional concentració de tions a dos quarts de dotze, i a la una es farà el concert La Marató 2019 al Teatre Auditori, sota l’organització de l’Escola Municipal de Música El Morell.

Uns dies en què els més petits també podran aprofitar per portar menjar i beure al Tió del Morell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: