Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç comptarà amb 60 parades i una vintena de punta al coixí

La 808 edició reforça les activitats complementàries enfocades al Nadal i a les famílies

Imatge d'arxiu de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya Imatge d'arxiu de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Desembre 2019 18:50

L’Arboç es prepara per viure un cap de setmana ple d’activitats pre-nadalenques amb la 808 edició de la Fira de Santa Llúcia, la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya. Una esdeveniment de rècord amb més de seixanta parades de tot tipus repartides per tot el centre de la vila del Baix Penedès.

L’edició d’enguany estarà dedicada al Nadal i la família amb nombroses activitats complementàries. Com el concert de Jazz festiu a càrrec de la Bellvei Band al local Arbosense el divendres a la nit, o la representació de l'espectacle musical "Musicàlia', a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc, el dissabte, a les 22 hores, al Centre Parroquial de l’Arboç. Durant el diumenge de la Fira, a partir de les 9:30h, també es celebrarà la 2a Cursa-Pedalda BTT L'Arboç. La sortida i l'arribada seran a la Via Augusta número 4.

Durant tota la Fira hi haurà un Tió de Nadal que, acabat de despertar, haurà de ser alimentat per les nenes i els nens per poder créixer i estar preparat per cagar forces regals per tothom durant les festes nadalenques. També ens visitarà el Pare Noel, i com ja es tradició hi haurà l’Arbre dels Desitjos, un arbre on tots els nens i nenes podran posar en una cartulina els seus desitjos i il.lusions i penjar-ho a l’arbre perquè es facin realitat. A més, el dissabte a la tarda hi haurà xocolatada per tots els nens i seguidament un espectacle infantil a càrrec dels Xarop de Canya.

La XXV Plantada i Exhibicuió de Puntaires

Uns dels actes més concorreguts de la Fira serà, sens dubte, la XXV edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aplegarà moltíssimes puntaires i un gran mercat de productes relacionats amb la punta al coixí amb més de 20 parades especialitzades a la plaça d’Antonio Machado i els carrers adjacents.

Enguany es torna a celebrar el “Gran Sorteig de Santa Llúcia”. Amb més de 800 anys d’història, la Fira de l’Arboç està plenament consolidada i consta catalogada com la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí de tot l’estat.

L’edició 808 de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç començarà el proper divendres dia 13 de desembre, tothom qui ho desitgi podrà consultar el programa d’actes a aquesta adreça.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: