Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Santa Llúcia d’enguany tindrà una nit de rock amb presència de grups arbocencs

Serà un concert amb entrada gratuïta amb els grups Arpavieja, Sabotatge, Vlack, El Primitiu i el Dj Kobain

Aquesta edició, estarà dedicada especialment a la celebració del 25 aniversari de l’obertura del Museu de Puntes al coixí i de la primera Trobada de Puntaires que es va celebrar a la vila Aquesta edició, estarà dedicada especialment a la celebració del 25 aniversari de l’obertura del Museu de Puntes al coixí i de la primera Trobada de Puntaires que es va celebrar a la vila ARXIU / AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Desembre 2019 07:43

La 808 edició de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç que se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre comptarà amb una nit de rock el dissabte, a partir de les 22h, a la sala polivalent amb una important presència de grups arbocencs. Serà un concert amb entrada gratuïta amb els grups: Arpavieja, Sabotatge, Vlack, El Primitiu i el Dj Kobain.

Aquesta edició, estarà dedicada especialment a la celebració del 25 aniversari de l’obertura del Museu de Puntes al coixí i de la primera Trobada de Puntaires que es va celebrar a la vila. En aquesta edició, es realitzarà la campanya: “Compra a la Fira”. Per cada compra que es realitzi es donarà un tiquet i el diumenge es farà un sorteig de diferents lots de productes.

Com cada any la Fira de Santa Llúcia tindrà una vessant nadalenca i familiar molt marcada amb diferents actes de caire cultural, esportiu i musical i també activitats nadalenques per fer gaudir als més petits.

La Fira de Santa Llúcia i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya és una de les més concorregudes del Penedès i una de les més importants de Catalunya.

Per a més informació o per a inscripcions de parades només cal trucar al 977 670 621 o bé enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: