Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la Fira de Nadal Benèfica per la lluita contra el càncer a Salou

El mercat tindrà lloc aquest diumenge 30 de novembre, de 10.30 a 16.30 h, al Centre Cívic de l’Ajuntament

El Grup Freesia organitza la Fira de Nadal Benèfica per la lluita contra el càncer El Grup Freesia organitza la Fira de Nadal Benèfica per la lluita contra el càncer AJUNTAMENT DE SALOU
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Novembre 2019 20:18

El Grup Freesia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, organitza, demà diumenge, dia 1 de desembre, la 18a edició de la Fira de Nadal Benèfica per la lluita contra el càncer, que tindrà lloc de 10.30 h a 16.30 h, al Centre Cívic del Consistori salouenc (c. de l’Advocat Gallego, 2).

L’entrada donatiu es podrà adquirir, demà, al preu d’1 euro; els nens i nenes podran entrar a la fira de forma gratuïta. Al mercat es podran comprar regals, decoracions, postals i joguines; així com participar al gran sorteig de premis, ‘tómbola’ i moltes sorpreses més. Les persones assistents també tindran l’oportunitat de tastar menjars típics.

Tota la recaptació anirà a benefici de l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i el Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas (CNIO).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: