Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot Nuvis tanca les seves portes a FiraReus

Com a novetat d'aquesta edició, la fira ha recuperat les desfilades de vestits de comunió que s'han realitzat aquest diumenge al matí

Tot Nuvis Reus tanca després de dos dies i mig d'activitat firal, desfilades de moda nupcial i exposició de tot allò que es necessita per a preparar un casament Tot Nuvis Reus tanca després de dos dies i mig d'activitat firal, desfilades de moda nupcial i exposició de tot allò que es necessita per a preparar un casament FIRAREUS.COM
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Novembre 2019 21:45

La 27a edició de Tot Nuvis ha tancat les portes a les 21h a firaReus, després de dos dies i mig d'activitat firal, desfilades de moda nupcial i exposició de tot allò que es necessita per a preparar un casament.

Com a novetat d'aquesta edició, Tot Nuvis ha recuperat les desfilades de vestits de comunió que s'han realitzat aquest matí. D'aquesta manera s'ha volgut donar cabuda a una celebració amb molts punts en comú amb la dels casaments.

En els 5.000 m2 de Tot Nuvis s'ha pogut trobar tot el necessari per a preparar una boda: des de restaurants i agències de viatges, fins a joies, perruqueria, fotògrafs i desfilades de roba per a celebracions. Entre els sectors amb més presència hi ha la restauració, que comporta el 30% dels estands presents a la fira; i la fotografia i vídeo de boda, que ha ocupat un 15% dels estands. Els expositors de Tot Nuvis provenen d'arreu del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

La regidoria d'Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès, ha destacat que 'l'impacte econòmic d'aquesta fira, que se situa al voltant del milió d'euros i la seva consolidació amb un 75% de repetició dels expositors participants'.

Les marques que han participat en les desfilades que s'han fet aquest cap de setmana són: Raquel Núvies, Madonna Moda, Pujol Vilà, Antònia Pinilla, Rami Novell, Beautiful Bride, Pizarro, Casa Pujol i Martina Sposa. Les desfilades de comunió han anat a càrrec de Rami Novell i de C10 Kids and Juniors. El vicepresident de la Cambra de Comerç, Jaume Batista, ha destacat també que 'amb el canvi de format de les desfilades, que han passat a ser personalitzades per cada marca, s'ha pogut donar un nou impuls a aquesta activitat'.

L'activitat firal continuarà al desembre amb les fires CatBot, que es farà els dies 21 i 22 i el Parc de Nadal, organitzada per Reus Esport i Lleure i que es farà del 27 de desembre al 4 de gener. En total, firaReus haurà acollit 13 fires aquest 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: