Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Kursaal de Valls acollirà la Fira d'Intercanvi i Segona Mà

Es celebrarà aquest diumenge 17 de novembre durant el matí i també hi haurà activitats familiars amb l'inflable gegant el Pop del Reciclatge

La fira tindrà lloc a la sala Kursaal. A la imatge d'arxiu, l'Espai de l'Estudiant que se celebra al mateix espai La fira tindrà lloc a la sala Kursaal. A la imatge d'arxiu, l'Espai de l'Estudiant que se celebra al mateix espai ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Novembre 2019 19:16

La Regidoria de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural de l'Ajuntament de Valls organitza la Fira d'intercanvi i segona mà que tindrà lloc diumenge 17 de novembre, de 10 a 14 hores, a la Sala Kursaal. La Fira d’intercanvi i segona mà és un nou espai creat perquè tothom pugui vendre, intercanviar o donar tot allò que ja no necessita però que encara està en bon estat. Així, les persones interessades en participar-hi poden portar a la Fira objectes variats que tenim a casa sense utilitzar, com per exemple el cotxet de nadons, un bressol, llibres, roba, joguines, electrodomèstics, objectes de decoració, material d’esport... però que es troben en bon estat. D'aquesta manera s'evitarà que es converteixin en un residu i se li donarà un nou valor.

La Fira és un espai obert a qualsevol persona major de 16 anys, així com també membres d’associacions i entitats. Es tracta d'un lloc reservat per a participants no professionals, de manera que no hi poden prendre part antiquaris, brocanters, artesans, comerciants amb restes d’estoc... A més, tothom qui ho vulgui pot accedir a la fira a la recerca d’allò que necessiti.

L'esdeveniment també comptarà amb activitats familiars complementàries com un espai de reparació del Ric-Rac, jocs tradicionals i el Pop del reciclatge. Aquest últim és una eina que l’Agència de Residus de Catalunya posa a l’abast dels nens i nenes, que de forma lúdica i pedagògica, vol ajudar que els més petits adquireixin hàbits que els hi permeti interioritzar la recollida selectiva dels residus com una acció quotidiana en la seva vida.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: