Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arbolí estrena diumenge la I Fira Rural

Artesans locals i productors del Baix Camp i el Priorat donaran a conèixer els seus productes a l'espai ubicat a l'encreuament Arbolí-La Mussara

Arbolí (Baix Camp) Arbolí (Baix Camp) ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Novembre 2019 13:44

Aquest diumenge 3 de novembre, a partir de les 09h i durant tot el dia, arriba la I edició de la Fira Rural a Arbolí on trobareu una diversitat de paradetes d'artesans locals del Baix Camp-Priorat, que donaran a conèixer els seus productes de manera directa.

Una exposició de bestiar de diferents espècies i races autòctones i foranies, demostracions de diferents feines d’artesania, del camp i del bosc són alguns dels atractius de la fira.

Al matí, se celebrarà el I Concurs de treball amb ramat de gossos pastors. A la tarda, hi haurà xerrades sobre el sector ramader amb els productors de: Mel del Padrí d'Arbolí (16h), el col·lectiu de ramaderes de Catalunya (16:30h), la demostració del treball de gossos amb coques (16:45h), la granja de porc ecològics Adreizas de Cornudella de Montsant (17:30h) i la xerrada sobre gossos de protecció de ramats (17:45h).

Al matí es farà un esmorzar de brasa i, per dinar, sopa de farigola i fideus a la cassola. Es poden adquirir els tiquets a entradium.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: