Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova Fira Avanç de Temporada Tardor-Hivern arriba a Salou

L’esdeveniment comença aquest divendres, dia 13, i durarà fins diumenge, dia 15, al Passeig Jaume I, en horari des de les 10 i fins les 23h

Totes les persones que s'apropin aquest cap de setmana al Passeig Jaume I podran adquirir tota mena d’articles i productes de nova temporada Totes les persones que s'apropin aquest cap de setmana al Passeig Jaume I podran adquirir tota mena d’articles i productes de nova temporada AJUNTAMENT DE SALOU
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 12 Setembre 2019 18:37

Salou acull aquest cap de setmana la nova Fira Avanç de Temporada Tardor-Hivern, al Passeig Jaume I, on totes les persones que passegin per aquest indret podran adquirir tota mena d’articles i productes de nova temporada. L’organització d’aquest certamen és a càrrec de l’Associació de Comerciants Shopping Salou, amb el suport de l’Ajuntament, i la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

La fira romandrà oberta des de demà divendres, dia 13 de setembre, i fins diumenge, dia 15, en horari de 10 a 23 hores. En aquesta ocasió, la fira compta amb una participació d’un total de 10 establiments, col·locats en 24 carpes diferents al llarg del passeig, que oferiran productes molt diversos, des de marroquineria, roba de la llar, joguines, i bijuteria, fins a complements de vestir i calçat i articles relacionats amb les mascotes.

Els establiments participants són els següents: Joyma Sabateries, Rasta Perruqueria Canina, El Barquito de Papel, Melé Salou, Cotton, Imperium, Fashion Women, Marine Salou, Stephanie, i R&X Moda i Complements.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: