Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils homenatja a tres empreses i dues entitats en el primer acte de la Fira Multisectorial

L’artista Nuri Mariné va ser la pregonera de la 62a edició d’aquesta mostra comercial, que es portarà a terme del 31 de maig al 2 de juny

Foto de família amb els i les representants de les empreses i entitats homenatjades Foto de família amb els i les representants de les empreses i entitats homenatjades PERE TODA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Mai 2019 08:03

Cambrils va homenatjar diumenge a tres empreses i dues entitats en marc de l’acte del pregó de la 62 Fira Multisectorial, que enguany s'ha avançat per no coincidir amb el 26-M i que també va servir per escollir les noves pubilles, damisel·les, hereus i fadrinets que representaran el municipi en tots els actes i festes populars i tradicionals.

Les empreses homenatjades pels seus més de 50 anys de trajectòria van ser la Fusteria Nolla Benavent (56 anys), la perfumeria Novetats Port (55 anys) i la Gestoria Sangenís (50 anys). Per altra banda, les entitats cambrilenques homenatjades van ser l’Associació de Veïns Nou Cambrils pel seu 30è aniversari i l’Associació Banc del Temps de Cambrils pel seu 10è aniversari.

Elecció de pubilles i hereus

Paula Torné Andreu, en representació del Ball de Bastons, i Jofre Salsench Ivern van ser proclamats Pubilla i Hereu de Cambrils 2019, i Núria Martínez Tallada repetirà com a damissel·la.

En l’apartat infantil, la pubilla és Arlet Franch Segura, que representarà el municipi acompanyada de les damissel·les Irene Gómez, Pasarrius, Íngrid Higueras Piñol, Llura Peralbo Fortuny i Noa Ruiz Rodríguez. L’hereu infantil escollit és Liam Xing Garcia Muñoz i el fadrinet és Pol Miró Piñol.

hereus i pubilles Cambrils 2019

La pregonera 

La pregonera d’enguany va ser la cambrilenca Nuri Mariné, artista visual, pintora i professora de dibuix. Mariné és graduada en Procediments Pictòrics al Mur per l’Escola d’Art i Oficis de la Diputació de Tarragona. Durant més de 13 anys, va treballar com a locutora del magazine dels matins de Ràdio Cambrils. Va ser Premi de Pintura Vila de Cambrils en les edicions de 2001 i 2006. I ha realitzat exposicions individuals i col·lectives a diferents municipis catalans. A més, ha participat en exposicions col·lectives al Carroussel du Louvre a París, Londres, Os Portugal, Madrid i Alemanya. Ha il·lustrat llibres, escenografies, marxandatge, murals i imatges corporatives.

Com a professora de pintura ha treballat en diferents centres educatius i associacions culturals, i ha participat en el programa Escoles i Art de l’Ajuntament de Cambrils. Des de l’any 2005 pinta, fa classes i exposa de manera permanent al seu taller del carrer Verge del Camí de Cambrils.

La 62a Fira Multisectorial de Cambrils es portarà a terme del 31 de maig al 2 de juny.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: