Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obertes les inscripcions per participar com a artesà a la Fira del Contraban de Cunit

Les sol·licituds per participar en la fira, que tindrà lloc l’1 de juny, es poden formalitzar fins al pròxim 17 de maig

Imatge de l'exposició de vehicles i motos d’època de la Fira del Contraban de Cunit, en una edició anterior Imatge de l'exposició de vehicles i motos d’època de la Fira del Contraban de Cunit, en una edició anterior CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Mai 2019 21:41

El dissabte 1 de juny se celebrarà la Fira del Contraban al Nucli Antic de Cunit. Les inscripcions ja s’han obert per a participar com a artesà. Es podran formalitzar fins el dia 17 de maig. Les bases de participació es poden consultar a través d’aquest enllaç.

Cunit, com moltes altres poblacions costaneres de Catalunya, va utilitzar el seu litoral per a fer entrar carregaments de tabac,  protegits per la foscor de la nit. Per a molta població, la majoria pagesos, es convertí en una manera més de guanyar-se uns calerons a causa dels pocs recursos dels que disposaven. Amb la Fira del Contraban es recrearà un dia quotidià dels cunitencs i cunitenques a la època de la postguerra. 

Programa d’actes

 La fira començarà a les 10 h, amb les diferents parades d’artesans ubicades pels diferents carrers del Nucli Antic, fins a les 21 h. Entre les 11 h i les 14 h, hi hauran activitats i jocs infantils a la plaça del Casal i un trenet a la Plaça Santiago Rusiñol. Paral·lelament, a les 12 h, es projectaran diversos documentals a la sala d’actes del Casal Municipal, i a les 13 h, la se celebrarà cercavila musical pels carrers del nucli antic.

A la tarda, entre les 17 h i les 21 h, continuaran les activitats i jocs infantils a la plaça del Casal i el trenet a la plaça Santiago Rusiñol. A les 18 h, es presentarà el projecte de la ruta de la transhumància des de Cunit a la Santa Coloma de Queralt, a càrrec de Joan Rovira, a la Sala del Casal Municipal.

Així mateix, durant tota la jornada, d’11 h a 20 h, es podrà veure l’exposició de vehicles i motos d’època en diferents carrers del Nucli Antic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: