Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 4.000 visitants a la segona Terrafira del Morell

Una seixantena d’expositors i una trentena d’activitats omplen el cap de setmana d’ambient festiu / L’exposició dedicada al mestre Serramont o la trobada de vehicles clàssics apleguen molts assistents

La segona edició de la Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del Morell, va reunir més de 4.000 visitants aquest cap de setmana La segona edició de la Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del Morell, va reunir més de 4.000 visitants aquest cap de setmana CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Mai 2019 16:32

La segona edició de la Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del Morell, ha estat un “èxit rotund”, segons assegura la regidora de Promoció Econòmica del Morell, Susanna Ferré. I és que més de 4.000 persones han visitat el municipi durant aquest cap de setmana, en què els carrers han estat plens amb una seixantena d’expositors i una completa programació complementària.

“L’ambient festiu ha imperat durant els tres dies de fira”, exposa Ferré, que també destaca que “l’espai gastronòmic ha estat ple durant les tres jornades, i els tallers i activitats, organitzats pels clubs esportius i les entitats del nostre municipi, han tingut totes les places ocupades”.

                                                                                L'espai gastronòmic: 

Terrafira Espai gastronòmic

Així, els tastos de productes del territori, els tallers de la llar d’infants i de la seva AMPA, el taller de memòria del Centre de Serveis per a la Gent Gran, les activitats organitzades des del Club Bàsquet Morell o l’exhibició de balls i elements populars per a celebrar els 40 anys de l’Associació Cultural Embruix, han superat les expectatives amb escreix.

                                                                            Aniversari de l'Embruix: 

Terrafira Aniversari Embruix

De fet, la presència de les entitats i els clubs esportius, una novetat d’aquesta segona edició, s’ha vist traduït en un reclam més gran, ja que es tracta de col·lectius que arrosseguen una gran quantitat de persones i, molts d’ells, de canalla.

També la música va tenir un paper important a la Terrafira: divendres, amb els grups locals Punt i Coma i Rock in Side; el vermut rumberu amb Vergüenza Ajena dissabte al migdia, i l’actuació de The Swing Girls i Èric Vinaixa a la tarda i a la nit; i els concerts de Belluga i Joan Masdéu diumenge a la tarda per tancar la mostra.

Malgrat la pluja de divendres a la tarda, que va obligar a anul·lar la celebració del Dia Internacional de la Dansa, i el vent, que va fer que diumenge es traslladés l’espai artesà de la plaça de l’Era del Castell a la plaça de l’Església, tots els participants a la Terrafira han valorat positivament la mostra, i en l’aspecte comercial s’han mostrat molt satisfets, posant èmfasi en el fet que hi ha hagut una “millora considerable respecte a la primera edició de fa dos anys”.

Els clàssics apleguen més de 200 persones

Un total de 120 cotxes i una quinzena de motos van prendre el protagonisme diumenge, en el marc de la 3a Trobada de motos i cotxes clàssics i de competició organitzada per Clàssics Morell. Una exposició d’autèntiques joies  sobre rodes arribades des de diversos punts de Catalunya que va reunir unes 230 persones. Els participants van gaudir d’un esmorzar popular, un vermut i un dinar, a més de rebre diversos obsequis cedits pels comerços locals i un trofeu commemoratiu de l’esdeveniment.

                                      3a Trobada de motos i cotxes clàssics i de competició:

Terrafira Trobada clàssics

Homenatge al mestre Serramont

També en el marc de la Terrafira, la sala d’actes de l’Ajuntament ha acollit l’exposició 'Martí Montserrat i Guillemat. Serramont (1906-1990)'. Una mostra inaugurada dijous que continuarà oberta al públic fins a finals de maig, i que recull la història del reconegut músic morellenc que ha cridat l’atenció de joves i grans. Així, els primers han pogut descobrir la seva figura, mentre que els segons han recordat la seva gran tasca gràcies a tot el material exposat. A més, una de les filles del mestre, Antònia Montserrat, ha estat present a l’exposició i ha pogut explicar als assistents la part més emocional de la història del seu pare.

Val a dir que aquest dissabte, 11 de maig, Ràdio 4 dedicarà el programa 'Club Trébol' a Serramont. En aquest enllaç podeu consultar més informació de l’espai radiofònic i també del músic morellenc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: