Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal viurà la Feria de Can Gordei aquest cap de setmana

La Feria aproparà els dies 3, 4 i 5 de maig la cultura i la tradició andalusa a la Bisbal del Penedès

La Bisbal del Penedès viurà la Feria de Can Gordei, del 3 al 5 de maig La Bisbal del Penedès viurà la Feria de Can Gordei, del 3 al 5 de maig CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Mai 2019 19:38

La Bisbal del Penedès viurà la Feria de Can Gordei del 3 al 5 de maig. Un any més, la Comissió de Festes de Can Gordei tira endavant aquest esdeveniment que compta amb la col·laboració del Bar Polideportivo Can Gordei i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

La Feria, que apropa la cultura i la tradició andalusa a la Bisbal durant tres dies, començarà el divendres 3 de maig, a les 21:30h, amb un pregó que anirà a càrrec de l’alcaldessa Agnès Ferré, com en els anys anteriors. A les 22:30h actuarà el grup de ball Pasión Flamenca amb Eva la Chata. A les 23:30h hi haurà rifa i tot seguit l’actuació del Grup Jindama, una formació musical que va participar en la darrera edició del programa Got Talent. L’actuació es farà en dues parts ja que hi haurà una pausa per al bingo a les 00:30h.

El dissabte 4 de maig a les 10:00h tindrà lloc l’esmorzar de la Feria amb xurros i xocolata i, durant tot el matí, sonarà música al local social de Can Gordei. A les 18:00h actuaran els grups flamencs Ana Serrano i Escuela de Danza Studio 22. A les 21:00h hi haurà sopar, a les 23:30h una rifa i a partir de la mitjanit, concert amb Duende y Compás, amb una pausa a les 00:30h per fer un bingo.

L'endemà diumenge 5 de maig, a les 11:00h, hi haurà atraccions per a la mainada, que en podrà gaudir de forma gratuïta durant una hora. A partir de les 14:00h hi haurà barbacoa. A les 16:00h hi haurà rifa i a les 18:00h concurs de vestits flamencs. A continuació hi haurà bingo i música.

Venda de tiquets

Els tiquets per a l’esmorzar, el sopar i el dinar es poden adquirir al Bar Polideportivo de Can Gordei, els tiquets per a l’esmorzar de xurros amb xocolata de dissabte es poden adquirir per 3€ i els tiquets del sopar de dissabte tindran un cost de 10€ per als adults i 5€ per als infants.

sopars Feria Can Gordei

 

El menú dels adults inclou entrants i, de segon, bacallà amb samfaina o galtes amb guarnició. Per als infants hi ha escalopa amb patates.

El preu de la barbacoa del diumenge són 6€ i inclou pollastre, xistorra, cansalada i botifarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: