Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

EL CAT, present a les XXXV Jornades de l’AEAS a València

Es tracta del principal fòrum de trobada del sector de l’aigua urbana a Espanya i en aquest ha participat el personal de diversos departaments del CAT

El cap del departament de manteniment, Andreu Fargas, durant la seva ponència al congrés El cap del departament de manteniment, Andreu Fargas, durant la seva ponència al congrés CAT
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2019 12:09

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) participa en la 35a edició de les Jornades organitzades per l’Asociación Española de Abastecimientos de Agua y Saneamiento (AEAS), que aplega a la gran majoria de les empreses espanyoles del sector, i que es celebren al Palau de Congressos de València entre el 27 i el 29 de març de 2019. La contribució del CAT s’ha materialitzat en una xerrada sobre el desplegament de sensors multiparamètrics per mesurar conductivitat, terbolesa, índex UV 254nm, color, TOC i temperatura. Per part del CAT, han participat diverses persones de la plantilla, des del cap del departament de manteniment, Andreu Fargas, fins a treballadors dels departaments de com el de distribució, qualitat de les aigües i medi ambient o comunicació.

Enguany el CAT, a través de la ponència ‘Garantia de la qualitat de l’aigua amb sensors multiparamètrics en línia en xarxes en alta’ pronunciada pel cap del departament de manteniment, Andreu Fargas, ha explicat el desplegament de 17 sensors multiparamètrics a implantar a la xarxa de distribució del CAT en el període 2017-2020, complementat amb 5 desplegats en col·laboració amb EMATSA, per cobrir la totalitat de l’aigua distribuïda. Aquests sensors mesuren conductivitat, terbolesa, índex UV 254nm, color, TOC i temperatura i són un dels eixos principals d’acció del Pla Estratègic 2018-2021 pel que fa a la millora de la qualitat de l’aigua. La ponència d’Andreu Fargas és una de les 86 que es presenten aquests dies a València.

En aquest Congrés, que esdevé el principal fòrum de trobada del sector de l’aigua urbana a Espanya, ha participat personal del CAT de diversos departaments, com el de distribució, qualitat de les aigües i medi ambient o comunicació. Aquesta edició ha aplegat a més de 700 congressistes i als principals experts, professionals i empreses que participen en el debat tècnic i de transferència de coneixements relacionats amb el cicle integral de l’aigua.

El darrer Congrés d’AEAS es va celebrar a Tarragona, el mes de maig de 2017, una edició que en aquells moments va batre rècord d’assistència amb més de 650 congressistes acreditats, una xifra superada lleugerament en l’actual edició a València.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: