Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

FiraReus acollirà una setantena d'actes durant el primer semestre de l’any

El recinte firal programarà 8 fires i 3 congressos / Es consolidaran els 140 dies d’activitat que s’han assolit en els darrers anys al Centre de Fires i Convencions

FiraReus acollirà durant el primer semestre de l’any un total de gairebé 70 actes, entre els quals hi haurà 8 fires i 3 congressos FiraReus acollirà durant el primer semestre de l’any un total de gairebé 70 actes, entre els quals hi haurà 8 fires i 3 congressos FIRAREUS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 28 Febrer 2019 08:39

FiraReus acollirà durant el primer semestre de l’any un total de gairebé 70 actes, entre els quals hi haurà 8 fires i 3 congressos. Aquesta xifra apunta al fet que es consolidaran els 140 dies d’activitat que s’han assolit en els darrers anys al Centre de Fires i Convencions.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que “en els darrers dos anys hem consolidat els 140 dies d’ocupació i enguany tornarem a generar un volum d’activitat excepcional a firaReus gràcies a la diversificació de l’activitat”.

Epocauto dona el tret de sortida

L’activitat firal començarà al mes de març, amb una nova edició de la fira Epocauto, dedicada als cotxes i motos clàssiques i que es farà el 9 i 10 de març. El següent cap de setmana, 16 i 17 de març, el Saló de la Mascota, Bestial, obrirà portes per celebrar la seva desena edició. I el cap de setmana posterior, del 21 al 24 de març, diversos concessionaris de vehicles de la demarcació organitzaran la segona edició de la Fira de Km 0.

Pel que fa a les fires, durant aquest primer semestre de l’any es realitzarà també la fira de la formació, Camins d'FP, i les fires organitzades per firaReus i dedicades al motor, Saló de la Moto i Autoprimavera; i per últim, la part expositiva de la cursa Polar Gran Fondo La Mussara, Expobike. A més, es realitzarà una vuitena fira organitzada per un client extern i que es durà a terme al mes d’abril.

A més, aquest primer semestre firaReus acollirà tres congressos: el Congrés Joventut Nacional de Catalunya i el 6è Curs de Pediatria Pràctica, tots dos previstos per al mes de març; i el Congrés d’Infermeria Pediàtrica que es farà a finals de maig.

L’activitat a les instal·lacions de firaReus es completa amb un calendari de jornades, reunions, cursos, etc, amb els quals s’arriba a aquests 70 dies d’ocupació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: