Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pleamar Vintage Market d'Altafulla obre aquest dimecres les preinscripcions a paradistes

La cinquena edició se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d’abril a peu de platja, al Parc Voramar

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Pleamar Vintage Market d’Altafulla Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Pleamar Vintage Market d’Altafulla CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Febrer 2019 17:16

La 5a edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla obrirà aquest dimecres 20 de febrer el període de preinscripcions per a aquells paradistes que vulguin participar en l’edició 2019. Com se sap, el primer mercat Vintage de la Costa Daurada se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d’abril al Parc Voramar, coincidint amb la Setmana Santa, un dels períodes de l’any amb més afluència de visitants al municipi.

L’esdeveniment tornarà a repetir el format d’èxit de les dues jornades pel qual van passar l’any passat més de 12.000 persones. D’aquesta manera, el certamen s’allargarà més enllà de les 21h del dissabte; i fins a les 20h del diumenge.

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació eat street, zona de discos vinil vinil corner, i la zona infantil kids zone, a més d’una setantena de parades de diferents articles Vintage com a referent mercat de segona mà de la Costa Daurada, en un mateix espai que ocupa una superfície de 4.500 m2.

Per a aquesta edició, l’organització, a càrrec de l’Associació Pleamar, amplia el cartell musical amb una tercera actuació en directe, que anirà destinada a un públic familiar i infantil. L’organització anunciarà en les properes setmanes els grups de música que participaran enguany.

El formulari per a les preinscripcions dels paradistes estarà disponible al perfil de Facebook de Pleamar Vintage Market, i al web www.pleamarmarket.com. La convocatòria s’obre a parades d’articles de segona mà i Vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.

El Pleamar Vintage Market està organitzat per l’Associació Pleamar i la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: