Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Redessa treballa per captar noves empreses al mercat britànic

Representants de l’organització han assistit a la fira internacional ICE Totally Gaming que se celebra a Londres

La fira anual ICE Totally Gaming, que se celebra al recinte firal Excel de Londres La fira anual ICE Totally Gaming, que se celebra al recinte firal Excel de Londres CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 07 Febrer 2019 17:59

Representants de Reus Desenvolupament Econòmic SA (REDESSA) han visitat aquesta setmana la fira anual ICE Totally Gaming, que es realitza al recinte firal Excel de Londres. Aquesta fira és considerada com una de les més importants del món en el sector dels videojocs i Redessa ha assistit de la mà de l’agència Acció de la Generalitat, per tal de donar a conèixer els centres d’empreses de la ciutat a empreses del sector TIC. Amb aquest viatge, l’organització busca establir nous contactes amb empreses que puguin estar interessades a establir-se a Europa i considerin Barcelona com a emplaçament estratègic per als seus negocis.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat la importància d'aquestes accions comercials "per al posicionament de la ciutat i de les infraestructures de REDESSA com a seu d'empreses internacionals que vulguin tenir seu a Europa a prop de Barcelona i en un entorn molt competitiu".

ICE Totally Gaming té 570 expositors de perfils molt diversos, com ara desenvolupadors de software de videojocs online, empreses relacionades amb gestió de pagaments, firmes de serveis legals i professionals, agències d’atracció d’inversions, fabricants de hardware pel sector del gaming i fabricants de màquines físiques electròniques del sector del joc. A més, es tracta d’un esdeveniment de marcat caràcter internacional amb expositors de més de 150 països, segons l’organització de la fira. Respecte a l’assistència de públic, en l’edició passada hi va haver més de 30.000 visitants. Enguany, el dia abans de començar la fira hi havia un 6% de registrats més que l’any anterior.
Durant els tres dies de fira, a més de la part expositiva hi ha espais de networking i es pot assistir a xerrades, presentacions i seminaris realitzats per alguns dels expositors de la fira i altres experts sobre la indústria.

Redessa assegura que Reus és un emplaçament estratègic per a empreses d’àmbit internacional gràcies a “la seva proximitat a la capital catalana, les bones connexions pel que fa a infraestructures de la demarcació (aeroport, port AVE, etc.), la qualitat de vida, la proximitat a centres universitaris per la captació de talent i la versatilitat dels centres de negocis de Redessa”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: