Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona acull aquest cap de setmana la Fira dels Enamorats

El públic trobarà en aquest espai situat a la plaça Corsini parades de decoració, artesania, roba i complements, licors artesanals, productes de nutrició i d'esoterisme, entre altres

Imatge d'arxiu de la plaça Corsini de Tarragona Imatge d'arxiu de la plaça Corsini de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 07 Febrer 2019 08:56

Amb l’arribada de Sant Valentí, la ciutat de Tarragona es prepara per rebre la Fira dels Enamorats que tindrà lloc a la plaça Corsini aquest proper cap de setmana. El dissabte dia 8 i el diumenge dia 9, ambdós dies de 10 a 20h, el públic assistent trobarà en aquest espai desenes de parades on podrà comprar productes de decoració, artesania, roba i complements, bijuteria o licors artesanals.

Però l’oferta no acaba aquí perquè també hi haurà espais de venda de minerals, de productes de nutrició, de quiropràctica, esoterisme, cosmètica i diversos tallers oberts a tot el públic.

La Fira dels Enamorats està organitzada per l’associació Botiguers de Tarragona i té el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona. L’entrada és gratuïta i l’oferta de productes fa que estigui adreçada a tots els públics.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: