Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona, present a l’Argus Petrochemical a Frankfurt

Tindrà lloc el pròxim 8 de febrer, però enguany l’esdeveniment s’amplia amb dues sessions prèvies el 6 i 7 de febrer

Vista aèria del Port de Tarragona Vista aèria del Port de Tarragona CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Febrer 2019 17:15

El Port de Tarragona tornarà a participar, un any més, a l’Argus Petrochemical Markets Conference, que se el pròxim 8 de febrer a Frankfurt (Alemanya). Enguany, l’esdeveniment s’amplia amb dues jornades prèvies que tractaran la digitalització de la indústria química sota el títolArgus Digital Transformation in Chemicals 2019, programades per als dies 6 i 7 de febrer.

L'Argus Petrochemical Markets és una conferència capdavantera de la indústria química, amb un enfocament estratègic i des del punt de vista del negoci. A més, esdevé com a punt de trobada per més de 130 companyies involucrades al mercat petroquímic a nivell global: fabricants, empreses químiques especialitzades, comerciants, transportistes i els seus socis logístics. L’esdeveniment també constitueix un espai en què els assistents podran explorar noves inversions i ampliacions de capacitat, futures tendències globals d'oferta i demanda, canvis en les rutes comercials i avanços en la sostenibilitat, la gestió de residus i el reciclatge de productes químics.

ChemMed Tarragona

A més, com partner de l'esdeveniment, ChemMed Tarragona participarà en dues sessions. Des del clúster tarragoní es participarà en una ponència explicant els reptes de la digitalització en el sector portuari de líquids a doll. D’altra banda, la directora de ChemMed i directora Comercial del Port de Tarragona, Genoveva Climent, participarà en una taula rodona sobre infraestructures i el canvi que suposa l’adaptació d’aquestes per donar servei a un mercat global en expansió. Els objectius del Port de Tarragona i de ChemMed Tarragona en aquesta conferència són la promoció a nivell europeu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: