Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es publiquen les bases del concurs del cartell de Firagost 2019

Amb motiu de la 65a edició de la Firagost, la Fira-Exposició del Camp Català, que se celebrarà els dies 6 i 7 d’agost

Imatge d'arxiu de l'edició passada del Firagost Imatge d'arxiu de l'edició passada del Firagost CAMBRA DE COMERÇ DE VALLS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Febrer 2019 22:25

L’organització del Firagost 2019 ha fet publiques les bases del concurs del cartell, que consten d’un total de 13 punts. El concurs és obert a totes les persones majors de 16 anys; no hi ha un nombre límit d’obres a presentar i està totalment prohibit el plagi parcial o total de qualsevol imatge o cartell ja existent. No es permetrà fer referències a marques i empreses determinades.

Pel que fa al format del cartell aquest a de tenir unes mides de DIN A2 sobre un suport de cartó ploma. Haurà de figurar el nom de FIRAGOST 2019 ‘’65a Fira-Exposició del Camp Català’, amb les dates de celebració de la fira, els dies 6 i 7 d’agost a Valls. El cartell podrà ser a color. Les dates de la fira i les paraules ‘Firagost’ i ‘Valls’ han de destacar amb una mida gran i que es puguin llegir de lluny.

Els treballs hauran de signar-se amb un lema i s’acompanyaran d’un sobre tancat. A l’exterior del sobre i al darrere del cartell hi constarà el lema i a l’interior del sobre; el nom, l’adreça, el correu electrònic i el telèfon de l’autor.

El termini d’admissió dels originals finalitzarà el 15 de març, a les 18:00h, i s’hauran de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç.

Hi haurà un únic premi amb la dotació econòmica de 600€. El Jurat podrà declarar el premi com a desert.

L’obra guanyadora es donarà a conèixer a través dels mitjans de comunicació i de la pàgina web. S’editarà com a cartell anunciador de la fira i quedarà en propietat d’aquesta, amb tots els drets de publicació i reproducció.

Els cartells presentats a concurs no premiats podran recollir-se un cop finalitzada la fira a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls. El guardó serà entregat en la XXXVI Nit de Premis de Valls, el dissabte 4 de maig.

Qui resulti guanyador no podrà presentar-se com a concursant el proper any, però si podrà ser membre del Jurat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: