Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

160 persones participen en la segona edició del 'Motivation Day'

Una de les conclusions de la jornada celebrada a FiraReus és que cada cop hi ha més empreses que fomenten la implicació del seu personal i el valor afegit que prové dels treballadors

Foto de grup dels assistents a la jornada dedicada a la motivació i a la cultura de l’empresa feliç, 'Motivation Day' Foto de grup dels assistents a la jornada dedicada a la motivació i a la cultura de l’empresa feliç, 'Motivation Day' FIRAREUS.COM
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Gener 2019 16:25

La jornada dedicada a la motivació i a la cultura de l’empresa feliç, 'Motivation Day', ha viscut avui una segona edició que ha comptat amb l’assistència de 160 persones interessades en fomentar la felicitat a les seves empreses. Els nous models d’empresa feliç, la relació de les persones amb la feina i el paper de les corporacions a l’hora de generar dinàmiques que fomentin la implicació del seu personal, han estat alguns dels temes plantejats al llarg d’aquest matí.

La inauguració de la jornada ha anat a càrrec de David Tomás, CEO de Cyberclick i professor de màrqueting a ESIC, qui ha explicat algunes de les accions que han permès situar la seva empresa entre les més felices de l’Estat.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha assegurat durant la cloenda de la jornada que “l’èxit d’aquesta segona edició i la bona acollida que ha tingut entre el públic professional ens porta a començar a treballar des d’avui mateix en el Motivation Day del gener vinent”.

De la seva banda, l’enginyera industrial Araceli Camacho, ha parlat de per què cada vegada hi ha més empreses que fomenten aquestes dinàmiques i ho vinculat molt estretament al fet que cada vegada importa més el valor afegit que poden aportar els treballadors.

El 'Motivation Day' també ha comptat amb dues taules rodones. La primera dedicada a les empreses nascudes amb aquest nou model, i que ha comptat amb representants de Prat International Brands, Freshly Cosmetics i Departamento de Felicidad i la segona, en la qual s’han pogut escoltar testimonis de corporacions que poc a poc van introduint aquestes noves dinàmiques, com ara Dushow Barcelona, Hotel Hostal Sport, Guitart Hotels i MC Mutual.

El 'Motivation Day' ha inclòs també un concurs entre tots els participants i un dinar de networking que ha permès als assistents intercanviar impressions i generar sinèrgies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: