Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Triant anem fent República', lema de la ‘1a Fira Republicana de Consum Responsable’ al Vendrell

Se celebrarà aquest dissabte 26 de gener, a la Plaça Nova, des de les 10:00h fins a les 19:00h / Joan Ramírez, consultor energètic, farà una xerrada sobre ‘El futur energètic a Catalunya’

Imatge d'arxiu de la Marxa per la llibertat al Vendrell, organitzada per ANC El Vendrell i Òmnium Baix Penedès Imatge d'arxiu de la Marxa per la llibertat al Vendrell, organitzada per ANC El Vendrell i Òmnium Baix Penedès ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Gener 2019 10:58

La ‘1a Fira Republicana de Consum Responsable’, organitzada per l’ANC del Vendrell i Òmnium Cultural del Baix Penedès, aproparà als assistents al consum d’energia i telecomunicacions. Un dels objectius de la Fira és donar a conèixer empreses catalanes distribuïdores de béns com el gas, l’electricitat i la telefonia.

La Fira comptarà íntegrament amb empreses catalanes, responsables d’on destinen els guanys, el negoci, i respectuoses amb el medi ambient. La seva presència servirà per informar els assistents de les grans possibilitats que tenen per fer-se clients d’alguna d’elles. Els participants són: Aquí energia, CatGas, Factor Energia, Parlem, Red Wissp, Som Energia i Xarxes de Telecomunicacions Alternatives.

La Fira facilitarà el canvi de companyia subministradora, per això es demana que qualsevol persona interessada a fer un canvi d’empresa porti el DNI, el número de compte bancari, el correu electrònic, i la darrera factura del proveïdor.

També haurà un espai reservat pels més petits amb la celebració d’un taller, a les 12:00h, a càrrec de Joan Ramírez, per aprendre com es fa un forn solar. El mateix Joan Ramírez s’encarregarà de fer una xerrada, a les 18:00h, sobre ‘El futur energètic a Catalunya’.

En alguna estona del matí i de la tarda, la fira estarà amenitzada per actuacions musicals. En casa de pluja, la Fira es traslladarà a la Lira Vendrellenca.

L’ANC del Vendrell i l’Òmnium Cultural del Baix Penedès han afegit com a lema ‘Triant anem fent república’, i que acompanyarà a la ‘1a Fira Republicana de Consum Responsable’ que se celebrarà aquest dissabte 26 de gener, de 10:00h a 19:00h, a la Plaça Nova.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: