Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’ANC del Vendrell organitza la ‘1a Fira Republicana de Consum Responsable’

Es realitzarà el dissabte 26 de gener a la Plaça Nova i vol donar a conèixer a fons els productes que es consumeixen per tal d’exercir les despeses amb responsabilitat

Imatge d'arxiu de la Marxa per la llibertat al Vendrell, organitzada per ANC El Vendrell i Òmnium Baix Penedès Imatge d'arxiu de la Marxa per la llibertat al Vendrell, organitzada per ANC El Vendrell i Òmnium Baix Penedès ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Gener 2019 20:24

La ‘1a Fira Republicana de Consum Responsable’ organitzada per l’ANC del Vendrell aterrarà el dissabte 26 de gener a la Plaça Nova de la capital baixpenedesenca. La fira girarà entorn al consum d’energia i telecomunicacions, és per això que un dels objectius de la Fira és donar a conèixer a fons productes com el gas, l’electricitat i la telefonia, per tal de poder exercir les despeses amb responsabilitat, així com que les empreses i els consumidors siguin respectuosos amb el medi ambient, potenciant el territori i les activitats productives que en ell s’hi fan. D’aquesta manera qualsevol ciutadà, a més de conèixer les cooperatives i empreses que ofereixen un altre model de consum i de gestió, podrà canviar fàcilment la companyia subministradora.

L’ANC del Vendrell assegura que ja hi compta amb la participació de sis empreses del món del consum energètic, llum i gas, i de telecomunicacions. La diada, en horari de tot el dia, comptarà també amb activitats pels més petits, on podran aprendre a fer un forn solar.

Amb aquestes activitats l’ANC es posa al costat del consum responsable, ètic, tot potenciant les cooperatives i empreses de Catalunya que miren cap a les energies renovables.

Aquest divendres xerrada de la cooperativa Opcions

Per anar preparant aquesta primera fira, l’ANC ha organitzat en els dies previs un seguit de xerrades de divulgació sobre altres energies i maneres de gestionar-les. El proper divendres, 11 de gener, a la Plaça Jaume I, i a partir de les 10:00h, la cooperativa Opcions s’encarregarà de propagar les possibilitats del consum conscient, potenciant l’economia cooperativa amb companyies d’electricitat d’origen renovable, de telefonia i internet cooperatiu i de finances i assegurances ètiques i donaran informació per consumir menys i millors.

Opcions és una cooperativa sense ànim de lucre que treballen per fer fàcil el consum conscient, fa que es pensi en les conseqüències que tenen les decisions de consum, com afecten a la comunitat, les persones i el medi ambient, plantejant poder viure de forma més sostenible i sense contribuir a injustícies socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: