Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comerç de Valls arrenca l'any amb la 37a Fira de Rebaixes al Carrer

Un total de 44 comerços sortiran al carrer del 9 al 12 de gener en horari comercial

El regidor de Comerç  i Turisme de Valls, Òscar Peris i la presidenta de  Comerç de Valls, Carme Sendra, mostren el cartell d'aquesta d'edició El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris i la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, mostren el cartell d'aquesta d'edició COMERÇ DE VALLS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Gener 2019 17:59

Arrenca l’any comercial i Comerç de Valls organitza la 37a edició de la Fira de Rebaixes al carrer coincidint amb la primera setmana de rebaixes. Continuem amb la fórmula de sortir davant de cada comerç. des del dimecres 9 fins el dissabte 12 de gener. en horari comercial. Aquells comerços que no poden sortir al carrer per motius d’espai, tindran en el seu interior les ofertes, descomptes i promocions.

Un total de 44 comerços ompliran el centre comercial a cel obert de Valls amb les millors rebaixes de temporada en moda i complements per a tota la família, salut i bellesa, parament de la llar, decoració, floristeries, papereries, botigues de joguines, fotografia i tecnologia per a que els vallencs i gent de la comarca passegin i comprin còmodament pels carrers de la nostra ciutat.

Sortint a peu de carrer es pretén apropar encara més el comerç local a la ciutadania amb les facilitats que comporta comprar al comerç de proximitat: emprovar i veure el producte in situ, no haver de fer cues ni esperes per gaudir dels productes i amb un tracte professional i proper.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: