Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra acull la tradicional Fira de Nadal

El 22 de desembre el municipi realitzarà tallers, activitats i una extensa Fira de Nadal per celebrar l'arribada de les festes

Imatge d'una de les parades de la Fira de Nadal de Torredembarra Imatge d'una de les parades de la Fira de Nadal de Torredembarra CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 21 Desembre 2018 12:18

Torredembarra tornà a rebre, el dissabte 22 de desembre durant tot el dia, la tradicional Fira de Nadal que comptarà durant el matí amb l'actuació itinerant 'Un personatge màgic passeja pels carrers de Torredembarra' i l'actuació de la Coral Xaloc de Torredembarra que es voltarà pels carrers del municipi.

A la tarda hi haurà itinerari de personatges nadalencs a càrrec de la Cia Funeral Cabaret Associació, xocolata i coca gratuïta per a tothom a partir de les 18h a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, la possibilitat de fer cagar el Tió Manu a la plaça de la Vila, a partir de les 17:30h, i l'actuació itinerant amb música tradicional 'Nadales de sac i tamborino' per tot l'eix comercial.

Totes aquestes activitats es faran al voltant de la Fira de Nadal de Torredembarra que atrau un gran nombre de parades d'artesania, productes de regals i alimentació que es podran visitar de 10h a 13:30h i de 17h a 20:30h.

També hi haurà un espai amb taller a la plaça Mossèn Joaquim Boronat d'11h a 13:30h i de 17h a 20h on es podran fer tallers infantils de Nadal, taller de tions reciclats i hi haurà inflables per a tots els participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: