Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

FiraReus supera el nombre d'actes del seu millor any

L'ens tanca l'any amb 139 actes, 137.000 visitants i 224 dies d'ocupació i converteixen el 2018 en un nou any rècord d'activitat

En l'últim any les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions han acollit 139 actes (14 més que l’any passat) i 13 fires (1 més que el 2017) En l'últim any les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions han acollit 139 actes (14 més que l’any passat) i 13 fires (1 més que el 2017) FIRAREUS.COM
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 20 Desembre 2018 13:41

FiraReus tanca el 2018 amb unes dades d'activitat rècord, que superen les aconseguides l'any passat amb motiu dels 75 anys de la institució. En els últims 12 mesos les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions han acollit 139 actes (14 més que l’any passat) i s’han organitzat 13 fires (1 més que el 2017). El total de persones que han passat per les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions és de gairebé 137.000 visitants.

Durant el 2018 a firaReus s’han organitzat 13 fires, 5 fires pròpies (Bestial, Saló de la Moto, Autoprimavera, ExproReus i Tot Nuvis) i 8 per part empreses externes (Fira del Vehicle de Km 0, Epocauto, Ficommerce, Fira Outlet & Deco, Polar Gran Fondo La Mussara, Catbot, Mr Game i Parc Infantil de Nadal). D’aquestes, destaquen les fires dedicades a les noves tecnologies i als videojocs, com són CatBot i Mr Game, ja que segons el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, “les fires dedicades al sector TIC, han tingut una excel·lent acollida, alhora que han permès la potenciació d’un sector estratègic de la ciutat i del territori”.

Del total de 139 actes realitzats, la majoria han estat reunions d’empresa, jornades i cursos, i hi destaca el 'Connecta', l’esdeveniment de referència del sector d'esdeveniments a Catalunya, que va comptar amb la presència de més de 200 professionals d’arreu del país. També s’han dut a terme noves jornades vinculades amb el sector TIC com ara el 'Techne Fòrum'. Per al regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, “el Centre de Fires i Convencions de firaReus s’ha posicionat com un espai de referència en el mercat de reunions i en les noves tecnologies. L’organització d’esdeveniments s’ha convertit en la base de la feina que es realitza dia a dia a firaReus”. Durant el 2018 firaReus ha estat la seu de 4 congressos.

FiraReus tanca l'any amb el reconeixement de la Generalitat amb el Premi d'Innovació de Fires a Catalunya, atorgat per la realització de la fira Esquiades SnowFun, organitzada conjuntament amb l'empresa esquiades.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: