Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Santa Llúcia de l’Arboç comença amb el Concurs Nacional de Punta al Coixí

L’edició d'enguany, que se celebra pel Pont de la Immacualda, vol reforçar les activitats complementàries enfocades a les famílies

Un dels actes més concorreguts de la Fira serà la XXIV edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aplegarà a centenars de puntaires Un dels actes més concorreguts de la Fira serà la XXIV edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aplegarà a centenars de puntaires AJUNTAMENT DE LA'ARBOÇ
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 06 Desembre 2018 23:30

Els propers 7, 8 i 9 de desembre es celebrarà la Fira de Santa Llúcia, un dels esdeveniments més destacats de l'Arboç i que omplirà els carrers de la vila amb parades, animació i actes per a grans i menuts. L’edició d’enguany està íntegrament dedicada a la figura del Nadal, amb nombroses activitats complementàries enfocades principalment cap als més petits de la casa.

Entre els actes hi destaca la presència durant tota la fira d’un tió de Nadal que haurà de ser alimentat per les nenes i els nens per així poder cagar regals per tothom el divendres 21 de desembre a la tarda.

Una altra activitat serà l’arbre dels desitjos, situat al carrer Major. Un arbre on els nens i nenes podran posar en una cartolina els seus desitjos i il·lusions, i penjar-les per a que es facin realitat. El diumenge 9 de desembre, a les 12:30h, a la Rambla Gener, els petits podran gaudir d’un espectacle de contes, i seguidament de l’entrega de xumets al Garolet. Ja a la tarda, a les 17:30h, es realitzarà un espectacle de màgia amb el Mago Bon.

Com cada any, un dels actes més concorreguts de la Fira serà la XXIV edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aplegarà a centenars de puntaires i un gran mercat de productes relacionats amb la punta al coixí, al carrer Rafael Casanova i a la plaça de la Badalota. A més, es lliuraran els premis de la VIII edició del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya. El rotund èxit de convocatòria i la repercussió mediàtica obtinguda en les edicions anteriors han fet que aquest concurs s’hagi consolidat ràpidament en l’àmbit català.

També es tornarà a celebrar el ‘Gran Sorteig de Santa Llúcia’, amb butlletes a 1 euro i destacant com a gran premi un punt de llibre confeccionat per la puntaire arbocenca i mestre artesana Mercè Ribas. A banda, amb motiu de la campanya ‘Compra a la Fira’ les parades dispensaran butlletes als compradors, i se celebrarà un sorteig, el diumenge a les 19:30h, que tindrà com a premi una gran panera.

Aquesta serà l’edició 807 de la Fira de Santa Llúcia, que es troba plenament consolidada a tot el territori i que arrencarà el divendres 7 de desembre. Podeu consultar el programa complet a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: