Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Bandolers d'Alcover rep una afluència superior de públic coincidint amb el pont

La novetat de la 16a edició, la Gran Taverna dels Bandolers, ha "mort d'èxit", segons el batlle alcoverenc

La Gran Taverna de Bandolers, la novetat d'aquesta 16a edició de la Fira de Bandolers d'Alcover La Gran Taverna de Bandolers, la novetat d'aquesta 16a edició de la Fira de Bandolers d'Alcover MAR ROVIRA / ACN
Fires i Congressos ACN
Diumenge, 14 Octubre 2018 14:20

La 16a edició de la Fira de Bandolers d'Alcover ha rebut una afluència superior durant els quatre dies de certamen respecte a les edicions passades. L'alcalde del municipi, Robert Figueras, estima que hauran passat per la fira entre 25.000 i 30.000 persones. La novetat d'enguany, la Gran Taverna dels Bandolers, "ha mort d'èxit", segons Figueras. "Ha estat molt plena de gent, gaudint de la gastronomia, dels espectacles teatrals, de la música d'ambient i del valor afegit dels expositors de km 0", ha argumentat el batlle. Tot i això, la pluja ha aigualit una mica aquest diumenge al matí. S'han programat més de 50 actes i el mercat d'artesania ha aplegat 130 paradistes d'arreu del territori.

La Fira de Bandolers d'Alcover encara l'últim dia de certamen mirant el cel per l'amenaça de pluja d'aquest diumenge a la tarda. Malgrat això, el balanç d'aquesta 16a edició és "molt positiu" segons ha explicat el batlle. De fet, Figueras ha assenyalat que el dia festiu d'aquest divendres ha ajudat a incrementar el nombre de visitants que diu que "ha estat molt superior". "La fira té molt impacte en l'economia local, és molt important pels comerciants però també per la restauració, tots els restaurants estan plens", ha constatat l'alcalde.

En la jornada d'aquest diumenge al matí s'ha representat el conte Bandoler, un nou espectacle per al públic infantil i s'han celebrat la VIII Trobada de motos i una cercavila de gegants. Ara bé, des d'aquest dijous el municipi reviu les disputes bandoleres entre els bàndols dels Morells i Voltors que fan retrocedir als visitants fins als segles XVI I XVII. Durant aquests quatre dies de fira també s'han programat espectacles teatrals com 'La comèdia dels murris', 'l'Esbatussada bandolera' i 'Benvinguts a la taverna dels bandolers'.

La Gran Taverna dels Bandolers, ubicada a la plaça Nova, ha estat la principal novetat d'aquesta edició. "Podríem dir que ha mort d'èxit perquè en tot moment ha estat molt plena de gent, gaudint de la gastronomia, dels espectacles teatrals, de la música d'ambient i del valor afegit dels expositors de km 0 i d'Alcover", ha explicat l'alcalde.

La fira clourà aquest vespre amb havaneres i una Jam Session Bandolera. Prèviament però, la companyia de teatre local, La Resclosa, representarà 'La roda del temps'. D'aquesta manera deixarà l'escenari del Convent de les Arts per tornar al bell mig del municipi amb un nou format i, així, commemorarà el desè aniversari de la companyia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: