Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Santa Teresa dona el seu tret de sortida

La presència dels estands multisectorials, les degustacions i la jornada sobre franquícies marcaran aquest dijous la primera jornada

Imatge d'arxiu de la Fira de Santa Teresa del Vendrell Imatge d'arxiu de la Fira de Santa Teresa del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Octubre 2018 18:52

La històrica Fira de Santa Teresa del Vendrell s'inaugurarà oficialment aquest dijous 11 d'octubre, a les 18h, al Museu Deu, i s'allargarà fins al 14 d'octubre. Tot i així, durant tot el dia, la fira programarà diverses activitats.

La principal novetat serà la celebració, a les 10h, al Museu Deu, de la I Jornada sobre Franquícies, organitzada per l'EINA Espai Empresarial, i que té per objectiu de crear un espai de trobada entre emprenedors, empresaris, marques franquiciadores i entitats bancàries a fi d'estimular la creació de nous negocis al Vendrell. A continuació, es presentaran els resultats de l'enquesta 'Perfil i necessitats del comerç del Vendrell', realitzada durant el passat mes de juny als comerciants de la zona centre i dels barris del Tancat i de França.

Entre les 16 i les 20h, el Pla de Barris del Vendrell organitzarà una visita guiada pels locals comercials tancats disponibles amb l'objectiu d'incentivar l'obertura de nous establiments comercials. Aquest curiós circuit compta amb la col·laboració d'immobiliàries locals del Vendrell. 

D'altra banda, a les 20h, el Museu Deu farà una ruta fotogràfica per a petits i grans amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni. Es visitarà el nucli antic del Vendrell per descobrir els racons particulars de la ciutat. La ruta tindrà una durada aproximada d'una hora i, entre tots els participants, es sortejaran dos menús "tapeo" al restaurant Fondue del Vendrell. 

Els aficionats als castells tindran l'ocasió de participar, a les 22h, en un assaig popular que faran els Nens del Vendrell a la plaça Vella.

La Fira de sempre

En aquesta edició es consoliden sectors que s’havien posat en marxa en edicions anteriors: la Fira d’abans, el carrer de l’art, l’automoció, la multisectorial, el Firatast i la Handmade. Com a actes paral·lels, el programa d’actes incorporarà de nou la diada castellera, la cercavila dels grups de cultura popular, actuacions musicals, tallers infantils i familiars, atraccions, escenificacions teatrals, el concurs nacional de colles sardanistes i l’automoció, a la zona del Pèlag.

La Fira comptarà amb 73 estands a la Rambla, 10 concessionàries a la zona del Pèlag i 18 talleristes a l’espai Handmade, a la plaça Nova. En aquest espai, durant els dies de fira hi haurà 2 bloggers expertes en bricolatge: @mamicrafter i @Steffidoin, que realitzaran tallers-demostracions patrocinats per les ferreteries Optimus. La carpa Handmade té enguany un augment significatiu de les disciplines i una programació de 40 tallers. També incorporarà un espai de creativitat on els nens i nenes podran pintar murals diferents cada dia gràcies al patrocini d’MTM i Carlin.

El programa complert de la Fira de Santa Teresa es pot consultar a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: