Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ExproReus 2018 programa un ampli ventall de propostes familiars per viure

Entre les activitats programades del 10 al 14 d'octubre, la 48a edició de l’exproReus comptarà amb una zona d’aventura, tallers i ludoteca per als més petits i un Escape Room per adults

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de l'exproReus Imatge d'arxiu d'una edició anterior de l'exproReus FIRAREUS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Octubre 2018 08:28

FiraReus aposta un any més pel públic infantil i programa un conjunt d’activitats familiars per celebrar l’exproReus 2018, del 10 al 14 d'octubre. En aquest sentit, s’ha destinat una zona a l’exterior del recinte firal dedicada a les propostes infantils.

Entre les activitats més destacades hi haurà un espai d’aventura amb rocòdrom, pont tibetà i tirolina. També hi haurà un inflable i llits elàstics de l’Associació Eutrapèlia i un circuit de kàrting de l’empresa Tàrraco Karting. En aquesta zona s’instal·larà un escenari per a les actuacions infantils protagonitzades pel Mag Nebur, La Martina amb un taller de storytime en anglès i mini disco amb animació. Entre altres propostes els més petits podran trobar els tallers de la Vaca Voltaire i de piano i guitarra de Yamaha School.

Al recinte interior hi haurà la zona de ludoteca en anglès de La Martina amb tallers, pintacares i manualitats. Enguany La Garlanda també oferirà tallers de maquillatge, tatuatges i Photocall. En aquesta 48a edició, els infants podran interactuar amb tecnologia amb les propostes de Laserlab juntament amb Petits Enginyers. Per arribar a tots els públics, es destinarà una zona adreçada als més petits de 0 a 3 anys, anomenada espai bebè.

En aquesta edició, el públic adult també comptarà amb una activitat. Enguany, el programa de l’exproReus inclou la novetat de l’Escape Room, una proposta divertida i enginyosa de l’empresa Artificial Genetic Tool Corporation, que obrirà portes pròximament a REDESSA 1.

Per últim, destacar l'animació a la zona gastronòmica del Tasting Village. Amb tot, cal recordar que firaReus treballa per diversificar l’activitat firal i potenciar propostes que s’adrecin al públic familiar.

El preu de l'entrada normal és de 3 € i amb el Carnet Jove de 2 €. Entrades anticipades disponibles fent clic aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: