Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès celebra diumenge la seva tradicional Fira

La Fira estarà ubicada a la plaça de l’Església on també es desenvoluparan diverses activitats

Imatge d'arxiu d'una parada de la Fira de la Bisbal del Penedès Imatge d'arxiu d'una parada de la Fira de la Bisbal del Penedès CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Octubre 2018 18:38

El diumenge 7 d’octubre la Bisbal del Penedès tornarà a acollir la fira d’artesania, queviures i entitats bisbalenques que se celebra cada primer diumenge d’octubre a la plaça de l’Església. Com cada any, l’Ajuntament ha convidat totes les entitats, botiguers i empresaris bisbalencs a posar parada i compartir informació sobre les seves activitats, productes o serveis.

La Fira començarà a les 10h del matí de diumenge, tot i que dissabte a les 21h hi haurà un correfoc pels carrers de la vila amb el Ball de Diables i Diablons de la Bisbal. A les 11h del matí de diumenge tindrà lloc la inauguració, que anirà a càrrec del conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, i de l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré. Tot seguit podreu gaudir d’una actuació del Ball de Gitanes i dels Geganters i Grallers de la Societat. De 12 a 14h hi haurà pinta cares per a tothom i, de 10.30h a 13.30h, se celebrarà la XXII Trobada de Puntaires. A més, la parròquia muntarà una tómbola que estarà oberta de 10 a 19h. La jornada es clourà a les 20h amb un concert de jazz a càrrec de la Bellvei Band.

La Fira és un esdeveniment que s’organitza des de la Regidoria de Cultura i està formada per la Fira Artesanal, que enguany arriba a la seva onzena edició, i la Fira d’Entitats, que enguany celebra la tercera. La Regidora de Cultura, Judit Vidal, ha explicat que “la Fira és un esdeveniment anual molt esperat pels bisbalencs i les bisbalenques, ja que poden mostrar allò que fan des de les seves entitats o allò que ofereixen des de les seves botigues i empreses, no només als bisbalencs, sinó també a tota la gent que ens visita, de dins i de fora de la comarca”. L’alcaldessa Agnès Ferré ha afegit que “enguany fem la tercera edició de la Fira d’Entitats, una aposta que vam per fer valdre la feina que es fa des de les associacions i entitats de la Bisbal. Som un poble ric en cultura i els bisbalencs i les bisbalenques sempre tenen ganes de fer coses i, des de l’Ajuntament, hem de donar suport a tota aquesta gent”.

Tot i que, com hem apuntat, dissabte al vespre hi haurà un correfoc pels carrers de la vila, la Fira se celebrarà el diumenge de 10 a 14h i de 17 a 20h a la plaça de l’Església.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: