Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’actriu Sílvia Bel serà la vidriera d’honor del Vitrum 2018

L'actriu i escriptora rebrà el reconeixement el dia 6 d'octubre en el marc de la V Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet

L'actriu i escriptora barcelonina Sílvia Bel L'actriu i escriptora barcelonina Sílvia Bel DAVID RUANO
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Setembre 2018 12:10

Actriu multipremiada, escriptora i ara també vidriera d’honor. Sílvia Bel rebrà aquesta distinció en el marc de la V Festa del Vidre Artesà de Vimbodí i Poblet, Vitrum, que se celebrarà els dies 6 i 7 d'octubre en aquest municipi de la Conca de Barberà. La reconeguda intèrpret, qui diàriament es posa a la pell de Marta Ramis a la telenovel·la de TV3 ‘Com si fos ahir’, ha estat l’escollida per ostentar aquest càrrec honorífic per la seva contribució a la cultura i al lleure i pel seu compromís amb el país, valors que també caracteritzen l’ofici de vidrier. D’altra banda, aquesta activitat artesanal és ben present a l’entorn familiar de Sílvia Bel.

El reconeixement a Sílvia Bel tindrà lloc el dissabte dia 6 a la tarda, en un acte en què se li lliurarà la peça de vidre l'any i se la convidarà a ‘bufar i fer ampolles’. L’actriu també podrà visitar el recinte de la festa i presenciar algunes de les activitats que s'hi duran a terme. La figura de vidrier o vidriera d’honor es va institucionalitzar a la tercera edició de Vitrum, l’any 2016. La primera persona a rebre aquesta distinció va ser l’escriptora Empar Moliner, i l’any següent el vidrier d’honor va ser l’alpinista Òscar Cadiach.

La festa del vidre català

Organitzat per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, amb la col·laboració d’entitats, empreses i particulars, Vitrum és un esdeveniment de caire familiar que es consolida com a festa del vidre artesà de Catalunya. A més del mercat d'artesania, comptarà amb actes de caire lúdic adreçats a tota la família, exhibicions en directe de diferents tècniques relacionades amb aquesta activitat artesanal, exposicions, tallers i concursos. Tampoc no hi faltaran espectacles relacionats, d'una manera o d'una altra, amb el vidre i tot el que l'envolta.

El programa es farà públic properament, i també es podrà consultar a la web del Museu i Forn del Vidre de Vimbodí i Poblet, epicentre de la festa (www.museudelvidre.cat).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: