Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira d’artesans d’Altafulla reforça la seguretat

La fira es durà a terme del 16 al 19 d’agost a la zona de les Eres, darrere del Castell del municipi

Fèlix Alonso, Diego Spano i Jaume Sánchez anunciant la Fira d'artesans d'Altafulla. Fèlix Alonso, Diego Spano i Jaume Sánchez anunciant la Fira d'artesans d'Altafulla. LAIA MOLNÉ
Fires i Congressos Laia Molné
Dimarts, 14 Agost 2018 12:15

Per vint-i-unè any consecutiu la Fira d’artesans arriba a Altafulla amb més de 122 expositors, dedicats a oficis d’època, productes artesanals, menjars i també concerts i activitats pels més petits. D’entre els triats per mostrar els seus productes al públic, es van rebre més de 650 sol•licituds.

S’espera per aquest any “una fira amb pau i tranquilitat”, segons l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, qui recordava que l’any anterior els actes van coincidir amb els atemptats de Barcelona i Cambrils, el que va obligar a suspendre la fira. Per això s’ha destacat, des de l’Ajuntament, que és un esdeveniment de molta qualitat, però no només pels expositors, sinó també per la seguretat i protecció.

S’espera que més de 40.000 persones visitin la fira durant aquests quatre dies, per això s’han habilitat pàrquings especialitzats amb controladors que es dedicaran a senyalitzat l’aparcament als visitants. A més, algunes de les novetats amb les qual aquest any compta la fira és una ampliació de la granja infantil amb una vaca d’escaiola per ensenyar als nens el procés d’extreure llet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: