Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per a la 137a Fira de Mont-roig del Camp

Del 2 al 5 d’agost torna una de les fires amb més tradició del territori, amb desenes d’activitats festives i lúdiques i un recinte firal dedicat a la gastronomia

La fira adreçada a tots els públics dedica un recinte firal a la gastronomia, amb la tercera edició de 'La Cullerada' La fira adreçada a tots els públics dedica un recinte firal a la gastronomia, amb la tercera edició de 'La Cullerada' CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 02 Agost 2018 08:48

La 137a Fira de Mont-roig del Camp, que es celebrarà del 2 al 5 d’agost, tornarà a oferir un ampli programa d’activitats festives i lúdiques per a tots els públics i un recinte firal dedicat a la gastronomia, amb la tercera edició de La Cullerada.

Fira Mont roig 2017 arxiu

Els productes de la terra, de km 0 i el bon menjar seran els protagonistes d’aquesta proposta que permet comprar i degustar productes gastronòmics, així com la Tapa de la Fira, elaborada per bars i restaurants del municipi. Enguany, el recinte firal, que estarà obert els dies 3, 4 i 5 al carrer Aureli M. Escarré, comptarà amb música ambiental en directe, divendres i dissabte, de 20 a 22 h, a càrrec del grup Two O’Clock. Una altra novetat és que s’ha organitzat un concurs de cuina tradicional. El jurat, que degustarà les propostes el diumenge 5 d’agost a les 7 de la tarda, seleccionarà el millor plat tenint en compte la recepta, la tècnica, els productes i la presentació. Les inscripcions per participar-hi es poden fer fins al 2 d’agost a les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania i a l’oficina de l’Espai.

Concert amb l’orquestra Costa Brava i teatre amb l’espectacle de La Lloll

La Fira és, sens dubte una gran festa per Mont-roig. Així, durant aquests dies, l’Ajuntament i entitats del municipi, organitzen diverses activitats festives. Dues de les propostes més esperades són el concert i ball, aquest any amb l’orquestra Costa Brava, així com el teatre, amb el conte teatralitat 'El secret de la Lloll' de la coneguda actriu Lloll Bertran.

El secret de la Lloll promo

A més, el programa festiu compta amb altres actes destacats com les havaneres del grup Veles i Vents, la festa Flaix FM i els tornejos pels joves, espectacles infantils,  focs artificials, batucades... i les activitats que han preparat les entitats del municipi com la Garrofang, l’Enduroig, la trobada de gegants, exposicions, discoteca mòbil o les competicions de bàsquet i futbol.

El certamen també comptarà amb les habituals atraccions i paradetes així com amb servei de bus gratuït entre Miami Platja i el recinte firal. I per tots aquells amants de la gastronomia, les festes i la fotografia cal recordar que es torna a posar en marxa un concurs d’Instagram i Facebook. Les fotografies més representatives de les activitats que utilitzin les etiquetes #137FiraMontroigdelCamp i #Cullerada2018 podran optar a diversos premis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: